Witam Jestem zainteresowany tą podbitką ale chciał bym jakiś kontakt z tobą. Czy to jest już ostateczna cena? może bym nawet podjechał do ciebie w Częstochowie z Łodzi nie jest aż tak bardzo daleko Czekam na wiadomość!!! mój nr.tel.698-623-967
Silnik: VR6
Wysłany: 2008-01-08, 18:12
hmm to rarytasik w sumie... ale zrobmy tak
bo pisalo do mnei kilka osob o to jak w ciagu jutrzejszego dnia nie bedzie zainteresowania za lepszą kasę nią
...i jak Ty podjedziesz to masz od razu te 9zł w dól wiec 140zl i jest Twoja!
mimo ze jest juz spakowana i u rodzicow lezy zawsze wole osobiscie realizowac transakcje
pasuje?
[ Dodano: 2008-01-08, 18:13 ]
aha jak co 500 154 490
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Wysłany: 2008-01-08, 22:41
dobra zeby nie bylo lipy.. bo pozniej bedzie tak i siak
probowalem wczoraj wyslac PW hektorowi i chyba nie wiem czy nie tobie Cashern, niby poszlo ... ale byla awaria na forum i patrze teraz nie ma w wyslanych.. hmm dziwe
wystawilem wiec temat na forum ze jest... ogolnie maksik-12, byl 1 teraz i mi glupio sie wycofywac... mam miec obeicana kolejna podbitke wiec zrobei teraz tak ze 1 co dam znac hektorowi i czekam na odpowiedz jak nie to Cashern, jest Twoja i tyle
jeszcze niech sie hektor wypowie czy za cene podbna (bo nei wiem za ile kupie!) bedzie zainteresowany bo jak nei to bedziesz 1 w kolejce ....
nie chce tu robic jakichs przelicytywan w sumei bo to widze tak srednio ladnie moze wygladac jak kolega bedzie przebijal kolege
www.mapet-TUNING.com
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-01-08, 22:53
MAPET napisał/a:
jak kolega bedzie przebijal kolege
ja mam zasadę, widząc na allegro, że któryś nas licytuje dany towar ja nie łapię się za niego, uważam, że tak powinien robić każdy z nas a nie przelicytowywać kumpla z forum...
Wysłany: 2008-01-08, 22:55
no dokaldnie ja stosuje to samo ze jak ktos znajomy licytuje to nie podbijam bo byl 1 dlatego jednak nie chce zebyscie sie tu przebijali bede mial kokejna to mowei jak zrobie i tyle... ok?
www.mapet-TUNING.com
Zadnych pw nie bylo, ale info o nowym poscie w starym temacie odrazu na maila przyszlo .
Szkoda, ze tam nie zapostowales najpierw..
No to czekam na wyrok, jak cos to tutaj, na maila albo 606165176
To pewnie kolejna podbitka za 3 miechy , no nic numer masz to w razie czego jestem gdzies tu .
Moze to nie miejca na poruszanie tego tematu, ale jak macie zorganizowane otoczenie kola zapasowego w bagazniku?
U mnie w jego miejscu jest butla z gazem, ale poprzedni wlasciciel polozyl plachte styropianu na bultle, a nastepnie jest ten bagaznikowy dywanik..
Co drazni, to jak dojazdowka sunie po bagazniku i slychac skrzypienie styropianu
a te boki i polke to moze i bym wzial . do czego konkretnie jest ta polka, bo jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic? no i jaka cena (z przesylka go Gliwic wlacznie)?
Wysłany: 2008-01-09, 11:50
Hektor, bedzie na 99% podbita cena w granicac max 170 zl moze 160 moze 150... jeszcze nie wiem
zainteresowany?
fotki niebawem moze beda...
co do pytania Cashern,
ktora polka ? sa 2 boczki 1 z poleczka 2 ze schowkiem i podbitka a to czarne u gory to kiepawy plasticzek na rant bagaznika gdzies mi sie wala po garazu
www.mapet-TUNING.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum