Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów
Dołączyłem dzisiaj do waszego zacnego grona.
Narazie brak wentylka ale jest zamiar kupna jak się trafi jakieś ładne.
Przy okazji Życzę wszystkim Wesołych Spokojnych Świąt.
Pozdrawiam
Serdecznie witamy wszystkich na forum Volkswagen Vento Klub Polska.
Jestem włascicielem VENTO od 2 miesiecy, 1,8 ben-gaz 1995r. Mam nadzieje że pomożemy sobie w razie jakichkolwiek problemów.
witam wszystkich. na starcie chcialbym troche wyjaśnić, bo auto jest mojego brata a ja sie nim tylko opiekuje, lecz chcialbym sie troche dowiedziec wiecej o tym samochodzie, dlatego tu wylądowałem... ja natomiast na co dzien poruszam sie Seatem Toledo 1M no i to na tyle wstepnie o mnie. jak by ktos chcial obejrzeć mojego Tolka oto link http://www.toledoclubpols...opic.php?t=1064
Witam. Jestem z Rzeszowa Ksywka to Szafik, na imię mam Paweł. Posiadam Vento GT z silnikiem 2E, postaram się uczestniczyć w życiu tego forum, nie znam jak na razie nikogo, ale może się to zmieni. A przy okazji zapraszam do mojego matczynego forum jakim jest:
http://www.vag-podkarpacie.pl/index.php PozdraVWiam.
Silnik: 1.8
Wysłany: 2010-01-29, 12:38
witam na forum rejestrowałem się już dawno temu kiedy to ojciec zakupił ventyla, no ale teraz posiadam już swojego (vectra padła i zgniła) 1.8 93r a ojca 1.9td 92r. oba czerwone
Witam wszystkich użytkowników forum Vento, jeżdzę autami marki Vw od jakichś 2 lat, tak się składa że niedawno zakupiłem Vento i postanowiłem zarejestrować się również tu
Silnik: 1,9TDI
Wysłany: 2010-03-21, 21:04 Nowicjusz- rad27
Witam wszystkich! od piatku jestem tutaj i już sporo rzeczy dowiedziałem z tego portalu na temat swego autka. Jestem z pomorskiego, od przeszło roku jestem posiadaczem srebrnego ventylka 1,9TDI 90KM rok 94. Mam pewien problem, ale opiszę go na forum. Do zobaczenka
Pomógł: 10 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1224 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-03-28, 07:43
witam wszystkich starych i nowych forumowiczow dawno tu nie zagladalem i musze powiedziec ze forum wyglada zajebiscie brawo Spyro
u mnie male zmiany Vento dostala do uzytkowania zona i sporadycznie da mi nim pojezdzic
ja natomiast przesiadlem sie do nowszej e46 M330d z 2004r
w Ventce nie poszly zadne zaplanowane zmiany ale kula silometry i po trzech latach zrobila ledwo 30tys bez problemowo i bez obslugowo zero wkladu przez 3 lata to tylko dobrze swiadczy o mtym samochodzie
pozdrawiam wszystkich i w miare wolnego czasu postaram sie zagladac tu do was choc sobie poczytac
_________________ Posiadam czerwonego ventylka z 1994 roku sprowadzonego z Niemiec 4 lata temu. Sprawuje sie dobrze. Lecz ostatnio gaśnie podczas jazdy. Jaka może byc tego przyczyna ?????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum