dzisiaj bylem w borkach i powiem ze miejscówka jest gitara,dojazd tez dobry ale jak ktoś ma zamiar opuścić jak Kuchcik w tamtym roku to może gdzie n ie gdzie przychaczyc trochę.
Wysłany: 2010-03-21, 17:30
Nie jest tak źle, sam byłem i moim zdaniem parkingi są prościutkie. Wiadomo, ze teraz, póki jeszcze zima wszystko w dziurach ale na sezon letni wszystko połatane i piękne. Panowie, tam są zlotu tuningowe robione z samymi glebowcami, także będzie OK.
Pomógł: 10 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1224 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-03-28, 15:25
kurde Spyro zawsze obiecuje ze przyjade na ten zlot ale zawsze we wrzesniu mam najwiecej pracy bardzo bym chcial miec wolne zeby tam sie z wami spotkac co prawda jest wiele nowych klubowiczow ale tu chodzi o klimat i samochody no szkoda ze nie moge sobie tego terminu zarezerwowac dla zlotu
Pomógł: 10 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1224 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-03-28, 20:24
chyba bede musial jak beda samoloty pasowac jak do tej pory to moze na te trzy dni bym przylecial a ventyl jest na miejscu wiec nie bylo by problemu pomysle a do kiedy rezerwacja i wplaty na domki
spyro, pytanie, bo zaliczki są do 15, a jak wygląda sprawa jakby mi się udało później że bym mógł jechać, to będzie możliwość załatwienia sobie domku samemu, czy przez Ciebie?
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 5 razy Wiek: 33 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 220 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-05-12, 21:46
Też bym był zainteresowany odpowiedzią na to pytanie. Bo w chwili obecnej nie mam pojęcia jak się będzie czuło moje Kochanie
http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=7124
Czas pokaże. Pozdrawiam
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 28 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 13095 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-13, 16:20
Przedłużę trochę wpłaty zaliczek, bo sporo osób mnie o to prosiło w ostatnich dniach - aby każdy mógł je wpłacić. Problem jest tego typu że to jest ośrodek oblegany i to co nie zarezerwuje to kto inny weźmie. Także będzie problem na miejscu z noclegiem. Mówię to z autopsji, wielokrotnie tam byliśmy z moją lubą i tam zawsze jest masa ludzi - jedyny taki ośrodek w okolicy i całe okolice tam na weekend przyjeżdżają. Zaliczka jest właśnie po to żeby mieć zarezerwowane miejsca.
Pamiętajcie, że zaliczka bezie odliczona na miejscu od noclegu, także nie tracicie jej.
Proponuję przedłużyć wpłaty zaliczek do końca maja/początek czerwca - co Wy na to?
a mi się wydaje, że ważniejsze jest spotkanie niż pokazanie auta. Nie ważne w jakim stanie przyjedziesz autem, ważne że Ty jesteś i możemy porozmawiać na żywo a nie na forum lub gg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum