Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3635 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-03-10, 15:16
Cytat:
TAZ napisał/a:
to jest nowe, jak wygląda każdy wie. Mam może wstawić foto wszystkich 40 sztuk ?? Towar używany powinien mieć fotki, a nie nowe opony.
powiedz to np Mapetowi... ze kazdy wie jak wyglada sprezyna nowa... wiec fotki niepotrzebne..
nie bądz smieszny.
Hahahahahaha.......
Cytat z tematu o oponach od Piotra Nowoka.
Silnik: 1,8 ABS 90KM Pomógł: 9 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 1129 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-03-14, 18:46
Wvojtek napisał/a:
http://www.allegro.pl/ite...y_podbitki.html
nadaje sie na wygłuszenie??
Ja polecam do takich rzeczy Taśmę dekarska http://www.allegro.pl/ite...mm_x_10_mb.html ...Sam mam już zakupione 3 rolki do obklejenia furki po malowaniu....Jest dużo lepsza od mat itp z allegro.....Sorka za Ot
Paweł J., no na pewno nie...nie dla ozdoby jest tam te 2,8 litra jakby było mało zawsze można jakiś pakiecik dokupić nie taki zaraz żeby go wyżyłować ale tak +100-200 KM
żeby pieniądze leciały z nieba to już by było dawno vr6 zamiast 1.9 TD ...te czarne ze szczecina jest po prostu cudowne szkoda że nie pojawiło się 4 miechy później bo już bym po nie jechał a tak pewnie jakiś maniak inny je dorwie...
Ostatnio zmieniony przez devill4 2010-03-15, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Witam oglondałem autko z linku, Zapowiadało sie niezle ale wielka lipa pisze żeby ktoś nie kusił sie na niego, niby cena 1500 stargowane do 1300 ale punkt pierszy nie jest do 95 jak pisze facet, jak dlamnie 93 ewentualnie 94. Pognity cały silnik zardzewiały, problem z odpaleniem podobno odciecie zapłonu ukryte, w srodku wyciagniete dużo żeczy i zgnojony strasznie, wypalone dziury w tapicerce. Ogólnie wrak.
_________________ VENTO DLA WAS TO 5 LITER ,A DLA NAS CAŁE ŻYCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum