Co tam Lipa czasu mniej co roku
EEE a Kolega adamos to z jakiego rejonu Swionów???
Jeśli codzi o spoty to ja oczywiście jestem otwarty tym bardziej że wczoraj zwieźliśmy nowe vento na Śląsk wiec bylbym z kumplem.
To bysmy już byli w czworo a to już spot
adamos kolega jest z Rudy integracja tak zwana
Ja sie zalokowałem na Zgodzie ale rzadko tam przebywam.
Wlasciwe miejsce to warsztat mechaniki pojazdowej na Rudzie gdzie buduje się wiekszośc okolicznych VW. I tam cala brać VW spędza 95% swojego żywota. Zapraszam na pogaduchy w nocnych godzinach w weekendy.
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 36 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2013-09-25, 07:32
Pany żyjeta ma ktoś moze nie daleko tej furmany aby ją sprawdzić ??To są Tychy dokładniejszy adres cza telefonem wysępic...jak by ktoś miał czas to bym dryndnał o dane dokładniejsze...Wiadomo cudów nie chce ale aby to dojechało bo kawałek drogi mam a na próżno nie chce mi się jechać... http://allegro.pl/show_item.php?item=3551521814
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2013-09-25, 07:33, w całości zmieniany 1 raz
Jo to dopiero mom zapłon. Tero żem meila odkurzoł i cyk , takie nowości.
MarioGTI ekipa jest a u Ciebie tam Bartosz po Bielsku pomyka takim bordowym TD na żółtych blachach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum