witam was serdecznie ludziska.
pragne was poinformowac, ze bede musial was opuscic na 3-4 godziny w sobote najprawdopodobniej, poniewaz musze isc na pogrzeb do chrzestnego.
po dzisiejszym dniu nie mam pojecia jak wytrzymamy te dni w tym mrozie.
dzisiaj byla katastrofa i malo tego ciagle padalo.
mam wielka nadzieje, ze pogodasie poprawi.
moze nawet bedzie slonecznie.........hehe.
pozdro.
witam ciebie JUSTI i do zobaczenia na spocie.
takie pytanko andzia bo do tylu jestem.
czy mamy sie ciebie spodziewac.?
mam ogromna nadzieje ze tak.
.
.
.
a teraz pare neewsow.
michala najdrozsza jest aktualnie chora, jej corka rowniez ,wiec nie zaszczyci nas swoja obecnoscia, w zamian za to KRUZI zreflektowal sie i podobno biedzie rowniez w nocy.niestety nie wiem w ktora.
.
.
.
nastepna wiadomosc, to fakt ze zaszczyci nas swoja obecnoscia (o ile sie nie myle)
ARAS z brodnicy, ktory o ile dobrze pamietam topare dni przed zlotem rozwalil vento na czolowce.
ale moge sie mmylic, poniewaz tych telefonow dzisiaj mialem.
.
.
.
PAOLO1 zawita do nas w noc z piatku na sobote.
wraz z kolega o ile dobrze jestem zorientowany.
.
.
.
no i to na tyle.
martwi mnie ze nie moge sie w zaden sposob skataktowac z JACA i NELCIA niestety.
mam nadzieje ze sie pojawia.
.
.
.
jadac do nas w okolicach mostu umiescilem tabliczki ze strzalkami i napisem vento.....
...... prosze bacznie sie rozgladac, bo one moga pomoc.
pozdrawiam.
siema ludziska.
wpadlem do domciu na chwile ie przebrac.
no i postanowilem co nie co opowiedziec.
tzn........ jak zwykle juz chyba bywa.......... podczas imprezy ogniskowej sie popilo i
trawniczek zoralo. z tym ze tym razem w oraniu braly udzial 3-4 auta.
pole zorane dokumentnie, a ja na koniec palilem laczka i niestety zlapalem kumolca......
a najprzykrzejszy fakt chyba to zlamany przedni spoiler z przodu.
wiec zaraz po pogrzebie bede musial zalozyc standardowy hockey.
niestety.
ludzie dopisali. przy ognisku bardzo, bardzo cieplo.
no i oczywisciew domkach rowniez.
niech zaluja ci ktorych nie ma.......pozdrawim.
.
.
.
.
.
jaca. myslalem ze z tym sniegiem przesadzasz, ale zdiecia mowia same za siebie...
.............mam wielka nadzieje ze do nas dojedziesz dzisiaj.
.
.
.
.
no i zdiecia sa wyjebidte........jak tylko kogos zgarne z aparatem do domciu to zaraz wzucimy cos na stronke......jeszcze raz pozdrawiam.
Pomógł: 11 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-11-04, 13:37
o ja cie przepraszam , o zes w morde kopane , w te i spowrotem. jaca to w ostrodzie tyle napadalo. kurde bo to polska wlasnie. to sie zastanawiam czy wracac. niby szkocja taka kraina deszczu i zimnosci , a tu posze. w szkocji sloneczko i chmurki na przemian, temp okolo 13 st C. ale to pewnie wszytko przez to ze jest tu taki goracy chlopak (mowa o mnie oczywiscie) z RP i rozgrzewa im klimat
no niestety ja dopiero za 2 weeks bede w Polska. takze niewydalo mi. bawcie sie dobzre
Heyyy! Własnie wrócilismy z torunia (niestety) , było super!!:D:D
Na wczorajszym ognisku pogoda dopisała było ciepełko A potem szaleństwo na naszym '' torze rallycrossowym '' gdzie Przemo zagrał pierwsze skrzypce W domkach przy jednej farelce było momentami aż za ciepło dlatego obawy były niepotrzebne
Natomiast dzisiaj troszke popadało ale wyscig na czas i slalom przebiegł bez problemu (slalom 2 miejsce , wyscig 2 miejsce ) Dyplomy już wiszą
Paul znalazłeś klucze Bo ja tak Po wczorajszych szarzach musiały Ci wypaść i znalazły się na mojej tylnej kanapie Na PW zapodaj mi adres to wyslę Ci pocztą
cze! ludziska!...juz w domu/pracy jestem;/ ale zaaaadowolony ze swej inicjacji w szeregi fanów Ventyla:), z jednej strony dobrze ze tak blisko mialem a z drugiej żle bo jeden telefon kazal mi wracac do obowiazków:/...jednak o złym sie szybko zapomina co własnie czynie!!!:)...spocik spoooko!, rad jestem ze WAS poznalem wreszcie;) co mi doda sił w odpicowywaniu fury by coraz to lepiej reprezentowala pasje jaka i mnie trafiłaaaaaa:O...
...spyro!>> duś maxymalnie theority o foty ktore zrobilem bo skopiowal z aparatu a zacne są! , ciekaw jestem reszty materiałów po spociku...
PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO PAULO POOOZDRAWIA WSZYYYSTKICH !
witam was serdecznie ludziska.
mysmy rowniez przed chwilka wrocili.....i w paru slowach....
...... bylo naprawde zaj........e.
niechy zaluja ci ktorych nie bbylo w naszych szeregach.
wyobrascie sobie ,ze wszyscy stracili nadzieje, ze pojawi sie jaca, a tu kurde niespodzianka
poniewaz przyjechali puznym wieczoprkie drugiego dnia, no i naladowali nam wszystkim baterie na dalsza zabawe.
efekt skromny, ale kosztowal nas dodatkowe 150 zl. poniewaz coponiektorym udzielila sie nauka jazdy bokiem po sliskiej trawie.
czasem nie wychodzilo za dobrze , czego efektem bylo ladawanie w kszakach.
tak jak zapowiadal pojawil sie rowniez aras (bardzo dziekuje za przybycie), no i jeden tajemniczy kolo z mojego miasta, ze sliczna ventka, ktory pojechal sie przebrac i no nie wrucil.
ogolnie zabawa przednia. ale trzeba byc mocno trzepnietym by montowac w noc, przy skromnym deszczyku komplet lamp do tylu.(no i tu mowa o mnie). efekt rewelka.
nawet gavlowi sie spodobalo.
jestem bardzo zadowolony.
i jeszcvze raz bardzo dziekuje wszystkim za przybycie.
staralem sie zorganizowac wszystko jak najlepiej.
pozdrawiam.
p.s. zdiecia beda rewelka.
Witam, ja również chciałem serdecznie podziękować wszystkim za dość liczne przybycie, choć pogoda nie była rewelacyjna to było miło, jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-11-05, 19:12
witam wszystkich
wrocilismy do domku
Bylo super Zlocik uwazam za bardzo udany i wielkie poklony w strone Przemka i Ani za organizacje
Zdjecia sa rewelacyjne i jeszcze dzis postaram sie wyslac je do Spyra
A teraz znikam pod prysznic (Ci co byli doskonale to rozumieja )
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 42 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-05, 20:33
Cieszę się, że udało Wam się zabawić:-)
Czekam na fotki od wszystkich... Śmiało wysyłajcie mailem. mam bez ograniczeń, więc możecie pchac ile się da:-)
A ja zdycham leżąc w łóżku, jestem totalnie chory... Po dzisiejszej nocy wylądowałem na pogotowiu bo mialem taką gorączkę, że nie wiedzialem co się dzieje wokoł mnie:-(
Ale już od rana wyjadłem kilogram tabletek wszelakich i musze wygrzewać się w wyrku :-(
Jak ja sie bardzo ciesze, ze Wam sie podobalo.
My z Przemusiem tez sie swietnie bawilismy z Wami wszystkimi.
Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziekuje za przybycie i mam nadzieje,
ze za kilka miesiecy znow sie spotkamy w jeszcze wiekszym gronie.
Ale na prawde bylo sssssssuuuuuuuuppppppeeeeeeerrrrrrrrr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum