Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 132 Skąd: DĘBICA
Wysłany: 2007-02-10, 13:12
spyro napisał/a:
A najbardziej podoba mi się ten tekst:
igi napisał/a:
nakładki na pedała
no to jak miałem to napisać hahahha
a co do fotek to stare czy nowe mam dać najnowsze bedą koło 20 lutego w tegy mam zamiar wyjechać
dobra byłem chwile w garazu przez kilka dni coś sie zrobiło i jest gitara to moze wrzuce jakieś fotki
Jestem bardzo ciekawt nowego image'u Twojej Ventki
Środeczek bajera , ogólnie nie widzą mi sie lexy ale przy Twoim kolorku
to muszę przyznać że prezentują się imponująco
Lambo wydaje mi sie ze nie pasi do Vento ale jak zobacze efekt końcowy
to może zmienię zdanie.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-11, 10:34
Cytat:
to znaczy szczeze to nie mam pomysłu na tylnie lampy jeszcze
a ja mam i to już od dłuższego czasu - LEDY, chociaz ich cena delikatnie mówiąc odstrasza. Postaram się dorwać ten katalog, ale ostatnio jak byłem w przyciemnieniu szyb na poprawce (pies nie powinien jeździć w kagańcu ) to przeglądałem sobie z nudów katalogi jakie mieli i miedzy innymi leżał katalog Helli, jakiś świeżutki i były lampy LED do Vento, cena delikatnie mówiąc kiepska, bo komplet kosztował 750 Euro, ale jak one wyglądały, poprostu mniamuśnie. Chciałem kupić ten katalog od tego kolesia, ale nie chciał. Może uda mi się chociaż poprosić go o skan tych stron... No naprawdę wyglądają rewelacyjnie, choć ze względu na tą cenę pewnie nigdy ich nie kupię, ale pomarzyć można...
Wysłany: 2007-02-12, 01:27
jak by nie było to bym je i tak kupil zaoszczęził bym na czymś innym a nei bede teraz bialo czerwonych kupował tylko na lexach pojezdrza a jak bedą w sprzedazy te diodowe to sobie zapodam
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 28 Sie 2006 Posty: 268 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-02-12, 08:20
igi napisał/a:
no to jak miałem to napisać
spyro napisał/a:
Chodzi mi o końcówkę, bo napisałeś nakładki na pedała, a nie pedały
Wydaje mi się właśnie, że dobrze napisał. Mnie zawsze śmieszy odwrotnie jak ktoś mówi "pedały". Jak dla minie "pedały" to są np dwaj panowie trzymający się za rękę natomiast "pedała" to dźwignie nożne w liczbie mnogiej.
zalatwcie skan tych lampeczek ciekawia mnie jak wygladaja a hella nie wypuszcza szajsow
Igor Ventko ladne tylko chyba nie potrzebnie lambo na allegro kupowales(moge sie mylic ale zawiasow calych nie widze), lepiej u mapeta bylo kupic bo to takie prawie jak LSD (ta sama zasada)
I pokaz fotki jak skonczysz obrabiac wenciaka czyli caly pomalowany a o ile juz sie Venciak poszezyl ?
_________________ Gość Miłego Dzionka i kozystania z forum
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-04-13, 13:36
no niezle igi. bardzo fajne 1sze zdjecie ...prosto do katalogu sie nadaje. klasa. ostatnio gavel tez fajne zrobil. mapet ma fajne zdjatka w parku na jesieni. kurcze jeszcze pare takich ujec i naprawde zajeb... kalendarz mozna zrobic. albo slide show jako intro na wejscie na strone. samochodzik jak mowi przedmoca ma swoj styl. idgray'owi napewno przypanie do gustu cczarny grill. mi mniej. za to lampki z tylu sa niebo lepsze. i bardzo fajny wyglad z przodu...mimo grilla. a jak tam srodek. odrestaurowales skorke? hehe widze ze na tegorocznym zlocie bedzie naprade niezla rywalizacja. ja za 4 dni wracam do RP....i pierwsze co robie ....zaraz po spedzeniu dnia z zona...jade do warsztatu na pare dni
pozdro
Wysłany: 2007-04-13, 13:56
powiem szczeze na zdjeciach tego nie widać ale lakiernicy zaczeli tak mieszać tymi perłami i tym brokatem ze nie za bardzo a kasy wzieli do .... wiec nic nie mówie bedzie malowany teraz na czasno tylko jak uzbieram troszke kasy i co do środka tez bedzie mi łatwiej zrobić czarny niz cały biały taki jak miał być ale z dnia na dzień przychodzą inne plany tak jak np przyczepka ze stpołem bilardowym mam stół mam przyczepke ale nie mam ludzi co by mi pomogli i robili tak dokładnie jak dla siebie tylko wszystcy robią to tak na odp...dol sami wiecie jak jest a ja sam tez nie mam czasu zeby siedzieć 24 na dobe w garazu ale mimo wszystko pochwale sie sam robi wrazenie postawilem auto na rynku w debicy i nie bylo osoby co by sie nie popartzyła
Wysłany: 2007-04-13, 23:48
Polibo napisał/a:
a co pod maską po za serią
co pod maską muzyn pod maską jest narazie mnei nei stać zeby zrobic wszystko odrazu a jezeli to jest śmieszne to powiem ci tylko jedno zmiez sie przyjedz do wawy i sie ścignijmy i zobaczymy kto bedzie sie śmiał
Wysłany: 2007-04-14, 00:21
kovval napisał/a:
za 4 dni bede na miejscu w warszafce..prosto z Norge. mozemy poprobowac igi
wszystcy chcecie sie scigać tak haha
nie mówie ze jest najlepsze i jestem zaje..tym kierowcą
ale nie lubie jak ktoś sie wyśmiewa ze pod maską nic nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum