Mój samochód :p
A tak na poważnie to maska to istne zło, gdy tylko dorwę inną to ta idzie na złom...choć rdza tanio na skupach stoi.. :/
W sumie nawet nie jestem taka ciężka i ten jeden raz od kąd go mam krzywdy mu nie wyrządzi
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2012 Posty: 568 Skąd: Kwidzyn/Malbork
Wysłany: 2015-09-19, 16:20
podobnie jak koledze powyżej, też mi się spodobał ten kolorek co do tablic - może mało istotny element, ale też potrafią zmienić charakter autka chociażby na te zloty lub sesje i mnie się ten setup podoba być może mówię to też dlatego, że jestem kolekcjonerem tablic i bardziej na nie zwracam uwagę niż inni ludzie
tak poza tym, Layannah ładnie sobie działasz! nawet kobieta potrafi nieźle pomodzić oby tak dalej!
Hej hej zapraszam do mojej strony na fb https://www.facebook.com/...99261173697651/
Co prawda na razie szału nie ma ale w tym roku ruszam z kopyta zapraszam do lajkowania i obserwowania fp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum