za 3-ma borami dzwoniłem. dwie sprzedane, a trzecia po "przejściach", jak wyżej pisałem... Zajobongo golfera znalazłem, cent też spoko, ale.. sprzedany:(
Wypatrzyłem takie cudo: http://moto.allegro.pl/it..._bdb_tanio.html
Jadę jutro go oglądać.
jak zadzwoniłem, to nawet nic się nie musiałem pytać, właściciel tak się rozgadał, nawijał jak katarynka. Nic nie było robione, nie malowane, mówił, że mogę sobie z miernikiem lakieru podjechać i posprawdzać, jedynie to od kamieni na zderzaku ma małe odpryski i nic poza tym. Środeczek zadbany, jasne welury, zadbane, silniczek jak żyleta chodzi (tak mówił, hehe). Podjechac i popatrzeć nie zaszkodzi, nikt nie mówi, że już muszę takie cos kupić
Seba, pniesz się ku górze. Od polóweczki zaczynałeś a już passki nam pokazujesz... bardzo niezdecydowany jesteś. Passek fajny. Jutro rano jadę na giełdę sprzedawać passka z 97' 1.8 T oraz audi a4 też 97' 2.8 quattro. Rozejrzę się co ciekawego tam mają na sprzedaż.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-08-01, 21:47
Passat.....piękne auto....bardzo mi się podobało....piszę podobało w czasie przeszłym....a to dlatego iż widziałem od spodu jakie ma skomplikowane zawieszenie....ile tam pierdółek....2lub3 razy więcej niż w vento....a w dodatku wszystko aluminiowe bez wymiennych gum-masakra.
skomplikowane zawieszenie....ile tam pierdółek....2lub3 razy więcej niż w vento....a w dodatku wszystko aluminiowe bez wymiennych gum-masakra.
to wiem właśnie... :/ przekopałem forum passatów i piszą, że jest troche drogie, ale za to komfort i na długo też wystarcza jazda po naszych drogach. Skoczę zobaczyć, co mi szkodzi. Daleko nie mam, bo to w moim mieście, pooglądam, przejadę się. Nie, że ju kupuję. Z resztą trochę już za dużo, bo cena+opłaty, a trzeba miec zapas kasy na rozrząd, później na jakieś zimowe kółeczka itp.
Aha... czy z tego zdjęcia polówki jest ktoś w stanie rozpoznać, czy szybki elektryczne są x4?
Bo ma elektryczne szyby, ale nie ma zdjęć podanych z tyłu, tylko to z przodu.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9424501
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2009-08-01, 22:42, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-08-01, 23:03
Seba, passek fajny wóz - ale delfinek niestety miął pare mankamentów. zawiecha droga w obsłudze (jak w każdym wielowahaczowym) ale komfort niebo a ziemia do vento.
Chłopaki, mało które uto jest tak tanie w utrzymaniu jak Vento... Do Ventek wszystko jest taniutkie. Powiem Wam, że w wielu przypadkach mojej matuli matzi ma droższę części jak do mojego ventyla 1,8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum