U mnie odwrotnie Zaczeło się banalnie zobaczyłem, że jest na sprzedaż autko VW Vento 3 dni temu, wbiłem na wujka google, zarejestrowałem się 2 dni temu, poczytałem, popytałem, a kupiłem wczoraj
A od dzisiaj zaczynam o niego Dbać No i cóż macie jednego świra więcej na forum
jestem świeżak, jeszcze nie mam prawka i własnego samochodu ale interesuje się nad zakupem Ventyla. A do Ventyla jestem przekonany ponieważ moi rodzice mają już 8 lat śmiga i jest ok.
Dowiedziałem się o forum ponieważ szukałem porad no i wyskoczyło te forum
Po kupnie Venta, przy akompaniamencie narastającej frustracji z powtarzanym niczym mantra pytaniem "I co dalej mam zrobić z tą kupą złomu?", szukałemo nim jakichkolwiek informacji, bo nie nabyłem go z chęci posiadania akurat Venta tylko tak samo jakoś dziwnie wyszło. Oczywiście wpisałem "forum vento" w google i tak tu wszedłem. Zacząłem tu bywać coraz częściej szukając czy ktoś nie miał czasem takiego problemu jak ja i tak jakoś w końcu postanowiłem się zarejestrować po tym jak stwierdziłem, że "miłość przyszła z czasem"
Mi również w natrafieniu na to forum pomógł wujek google Bardzo się cieszę że trafiłem na to forum, bardzo dużo z niego skorzystałem i mam nadzieję że z czasem będę coś tu wnosił z własnego doswiadczenia z Ventem
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
A ja po 4 razie jak klin na wale sie zerwał zacząłem tu pisać Jak to mówią oby nigdy moja kobieta nie sprzedała tego auta za tyle ile jej mówię ze kosztują części
A mi się nudziło, wpisałem "vento" w google i 2 link to było forum Trochę ciekawskiego czytania i zarejestrowałem się bo nie mogłem wejść do niektórych tematów A później już jakoś tak mi się spodobało i zostałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum