Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-09-04, 18:17
jeden mnie tu choć zrozumiał
dobra teraz poważnie: Andzia była u lekarza i do końca tygodnia ma zwolnienie ale pani lekarka stwierdziła że do piątku powinno bez problemu przejść i może sobie wyjechać więc przyjedziemy na zlot we dwoje i autostopowiczek brać nie będziemy
hej dziewczynki mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do damskiego grona vento maniaczek.
Bardzo mi sie podobało zlocik super dozobaczenia pa pa pa CHOPAKI OD TERAZ DZIWECZYNY BĘDĄ OKUPOWAC KOMPUTERY (POZDROWIENI DLA MENSKIEGO GRONA
)MÓJ PRZEMEK JUŻ SZALEJE!!!!!!!
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-11, 10:34
Edit, a niech Przemek szaleje - nie przejmuj się. My ze Spyro cały czas walczymy o kompa Teraz on mi marudzi, że ciągle siedzę na forum Wreszcie poczuł się jak ja wcześniej A co do nowych kobitek na forum, to dołączyła do nas również Benia - żona Sławka
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Czym nas wiecej tym lepiej. A facecei niech wiedza ze jest równo uprawnienie. Przemek musi sie pogodzic z tym ze bede teraz dużo wysiadywac na kompie. A kacperek bardzo dumny z tatusia że jest taki silny.
A Madziu mam pytanie bo zapomniałam zapisac sie do stowarzyszenia co miała bym zrobic aby sie wpisac ?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-11, 21:00
Edit, tutaj masz wszystko o stowarzyszeniu: http://stowarzyszenie.vwvento.org na samym dole jest do ściągnięcia formularz, należy wydrukować go, wypełnić i przesłać na adres podany w górnym rogu formularza i gotowe, będziesz w stowarzyszeniu...
Pozdrawiam wszystkie Panie:-)
A mam pytanko kiedy można sie spodziewac sie nastempnego zlotu. Niemoge sie doczekac.
A madziu mniejmy nadzieje ze nie przeczytała (wiesz czego) dziewczyna marka. My sie tylko polubili
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-11, 21:20
Następny zlocik zapewne będzie dopiero w przyszłym roku, bo tdo takiej zabawy musi być cieplutko... Niestety.... BO nadal z Madzią żyjemy wrażeniami ze zlotu bo ciężko wrócić do szarej codzienności...
Wysłany: 2006-09-12, 19:16
Jestem za i to bardzo!!! Może jakiś mały zlocik gdzieś w górach, albo poprostu gdziekolwiek w Polsce...
[ Dodano: 2006-09-12, 19:17 ]
Chociaż obiecaliśmy Jacy, że tym razem gdzieś bliżej granicy z Niemcami, więc musimy zadziałać i znaleźc takie miejsce, może i zimą by się udało...
Gory to rewelacyjny pomysl. Bedziemy szales na ventkach i nartach w bialym puchu. Tylko pewnie mniej by nas bylo na tym zlocie, bo wentyle mocno obnizone mialyby problem z dotarciem
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-09-12, 23:06
troche drogi ten pług....
chyba taniej byłoby zawieźć Ventke na lawecie
co do spotkania w zimie to fajny pomysł tylko jakby to miałoby być w górach to minimum 4 dni bo 2 musze liczyć na dojazd bo wole za dnia jeździć
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2006-09-13, 10:12
o ile dobrze zobaczyłem to dziś czyli w srode urodziny obchodzi Madzia. A wiec wszystkiego najlepszego z okazji tak pieknego wieku.
No to dzisiaj w Łodzi impreza. Spyro tylko się nie opij za bardzo
Też kiedys tyle miałem
Pomogła: 1 raz Wiek: 45 Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 47 Skąd: winsen
Wysłany: 2006-09-13, 18:28
hej hej.najpierw to chce Madzi zyczyc wszystkiego naj naj 100 lat a teraz dodam my mielismy masakryczny dojazd. do ostrody nie tak zle,ale wponiedzialek rano mielismy wyjechac ,lecz cuz jackowi zachcialo sie isc na grzyby.wyjechalismy puznym popoludniem no i autostrade po niemczech musialam ja trzaskac jacek juz padal.kiedy bylismy z 70 km przed domem zatrzymaly nas gliny i co?dostalam mandacik Jakiez bylo nasze zdziwienie.bo nic nie zrobilam tylko nie mialam okularow przy sobie a na prawku mam adnotacje ze takowe musze miec do jazdy samochodem.rok czasu juz jezdze i policja tez juz nie raz mnie sprawdzala i nic a tu masz.w zyciu bym nie pomyslala ze moge za to mandat wyrwac.tak wiec dalsza droge musial jacek kontynuowac a ja musze zaplacic 25euro.w domu bylismy o5 a o 6 musialam byc w pracy i tak do 9.30 a potem o 13.00 z powrotem do pracy. dopiero polozylam sie o22.00
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Maj 2006 Posty: 88 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2006-09-13, 18:50
no to rzeczywiście powrót mieliście ciekawy. strasznie wymagająca ta policja w niemczech jest o głupie okulary 25 euro poszło sie je..... Następnym razem pewnie juz weźmiesz ze sobą okulary albo Jaca bedzie musiał prowadzic furke
Madzia wszystkiego najlepszego.
"Stara jestes smierc Cie czeka, grabaz po Twa skore posle juz niedlugo Twego zycia moj Ty biedny stary osle."
P.S. Madzia tylko sie nie obrazaj ale na urodzinki tylko taki znam wierszyk. jeszcze raz wszystkiego najlepszego
A tak w ogole to cze wszystkim dopiero sie zalogowalam, bo Przemusia nie ma i mam pole do popisu, a moze raczej do wpisu
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2006-09-13, 23:38
w Polsce jest tak samo
jesli ktos ma adnotacje w prawku ze musi prowadzic w okularach a jedzie bez to moze dostac mandat - wszystko zalezy od gliniarza na jakiego sie trafi
Wysłany: 2006-09-14, 00:48
Ja też kiedyś nosiłem okulary i załapałem za to mandacik, że właśnie nie miałem okularów na nosie... Ale teraz mam już bez wpisu w prawko, a tak wogóle to mi się wada wzroku cofnęła więc ludzik...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum