Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2013-01-02, 22:34
a no niestety nie przewidzi człowiek co się stanie jutro życie zmusza mnie do tak nagłej decyzji ,ale mam nadzieje że chociaż części znajdą szybko nowego nabywcę bo nie ukrywam że chodzi tu o $$ .
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2013-01-02, 23:01
a no mam nadzieje że się będą długo cieszyć chociaż z części jeżeli całe auto nieznalazło nabywcy fakt że przepychanka jest kompletny swap poszedł w niemal 15min od puszczenia informacji tu i uwdzie i to za niezłą kasę bo za 3000zł sam jestem w szoku do tej pory ,ale wiem że silnik posłuży bo remont był 100% bo ja go szykowałem pod kompresor .
to Vento będzie wzorem do modów mojego Ventyla, podobny kolor lakieru i mniej więcej będe wiedział jak będą zmiany wygląday u mnie gdyby tylko miałbym pieniądze od razu byłoby moje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum