vwjanekvento, z drogówką różnie bywa, jeden będzie taki co będzie się uważał za gościa z ekipy CSI: Miami a drugi będzie tępy ja żydowska pięta i nawet jakbyś miał różową tablicę w kształcie trójkąta to nic nie powie bo pomyśli że tak ma być... Widziałem kiedyś takiego jednego, policjant jak policjant, taki no wiecie - jest bo jest... Jak tacy testy przechodzą I później dziwne że na niebieskich tak gadają
A co do US, czemu u nas tak pchają te krótkie blendy i tablice US a w stanach nawet nie pomyślą żeby kupić EU blendę i założyć sobie długą tablicę Też by się wyróżniało Już nawet nie mówiąc tylko o Ventach ale i o innych autach Nie rozumiem tej kwestii...
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2014-02-22, 21:13
Cytat:
A co do US, czemu u nas tak pchają te krótkie blendy i tablice US a w stanach nawet nie pomyślą żeby kupić EU blendę i założyć sobie długą tablicę Też by się wyróżniało Już nawet nie mówiąc tylko o Ventach ale i o innych autach Nie rozumiem tej kwestii
Wałęsa jak kandydował na prezydenta to twierdził że Polska będzie Ameryką Europy Ciekawe czy o to mu chodziło
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
A co do US, czemu u nas tak pchają te krótkie blendy i tablice US a w stanach nawet nie pomyślą żeby kupić EU blendę i założyć sobie długą tablicę Też by się wyróżniało
Jestem często na forums.vwvortex.com i tak tak robią. zakładają zderzaki od EU włączniki świateł, regulacje świateł, kierownice euro, długie blendy itp więc jak u nas tak i u nich
Podczas kontroli nie masz dowodu i masz mandacik 50 zł za brak dokumenu i nic Ci zabrać nie mogą Ja jeżdziłem rok w Vento z mała a teraz juz ponad rok w Golfie i nie czepiają się
Wałęsa jak kandydował na prezydenta to twierdził że Polska będzie Ameryką Europy Ciekawe czy o to mu chodziło
O losie... KIEDY TO BYŁO Ja wtedy jeszcze spacerówką jeździłem... I to chyba nawet nie VW Vento jeszcze wtedy pewnie nie było a jednak takie blendy US wsadzają, z jednej strony kto taką ma to jego sprawa, właścicielowi ma się podobać
Ale jak mi ktoś pokaże Vento USA z europejską blendą na amerykańskich numerach które będą na długiej tablicy to wtedy może zacznę się zastanawiać nad taką zmianą w aucie Powodzenia Bo u nas są Venta EU, z blendą USA na polskich numerach które są na krótkiej tablicy
Vento USA z europejską blendą na amerykańskich numerach które będą na długiej tablicy
No dobra, blenda to jeszcze pół biedy... Ale...
pawel66600 napisał/a:
Tablic dorabianych na wzór europejskich nie widziałem
No właśnie... A nasi dorabiają tablicę na wzór USA... Po co Ja rozumiem jak ktoś ma faktycznie jakieś auto w wersji USA, sprowadzone na przykład albo cuś...
Poza tym na tej pierwszej focie jakoś dziwnie to wygląda... Długa niemiecka blacha a do niej przyczepiona normalna amerykańska Jakiś taki trochę agro-tuning po amerykańsku Ale dzięki pawel66600 za zainteresowanie i poświęcenie czasu na przeszukanie internetów
A ten z drugiej foty ma kolorek taki jak ja u siebie będę robił
Zajebiście to wygląda, i ten spas z tyłu mmm miodzio, to są 16? I z własnego doświadczenia wiem że albo zaspawasz zawias z tyłu, albo będziesz podnosił po 10-20km
_________________ "Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum