Vr6.... dla mnie ..... jednostka udziwiona , wymyślona tylko po to by zmieścily sie cylindry miedzy podłużnicami .... seryjne wersje nie trzymajace koni ..... dzwiek inny ..... ale z calym szacunkiem .....dreszczy u mnie nie wskrzesza ..... poezja dla uszu dla mnie stare 2.3 r5 audi i specyficzne bulgotanie przy odpuszczaniu gazu .... 4.2 audi lub ktoraś z serii m bmw ..... to jest dzwięk , który sprawia , że sutki mi stają .......i sterczą .....wielkie jak kołpaki od STAR`a....
Dla mnie nie ma auta do nie odratowania .... panowie .... nie można mieć takiego podejścia.... nadkola , progi , podłogę ..... wszystko idzie wyspawać .....zakonserwować i pomalować .....a jeśli komuś nie opłaca się wydawać walizki pieniedzy na blacharza ( i tu was rozczaruje , bo 80 % to paprole , które nigdy nie słyszały o spawie doczołowym , lub spawaniu ciągło- przerywanym stosowanym po to by materiał się nie odkształcał od temperatury ) to w najbliższej castoramie za marne 1000 zlotych można kupić spawarke na 230 v ,kOra z powodzeniem wystarczy do obspawania nawet 3mm blachy .... i mozna samemu . efekt i tak bedzie podobny do tych , ktorzy dali do blacharzy paproli nie wycinająścych raków itd ....
jednym słowem ..... liczy się zapał...... i duma z tego , że "zrobiłem samemu " .
z chęcią przygarne tak zajebiście bskorodowane auto za grosze ....zrobię foto story .....
speedy ......." dajesz malina ....... paliwo firmowe...... tylko się nie ro,,,,,dol bo nas nie zeskrobią".......hehehe .
Ostatnio zmieniony przez przemolas4 2014-09-12, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie jarzy ci po oczach w nocy podświetlenie zegarka i przebiegu ?
Na początku - trochę, czasami przygaszałem ale już się przyzwyczaiłem
tom cio napisał/a:
tylko ja nie widzę fotek?
Musisz widzieć fotki bo zawsze sprawdzam i jak coś jest nie tak to szukam i poprawiam
przemolas4 napisał/a:
liczy się zapał...... i duma z tego , że "zrobiłem samemu " .
To jest najlepsze, siadasz sobie obok, patrzysz i myślisz - zajebioza wyszła
przemolas4 napisał/a:
" dajesz malina ....... paliwo firmowe...... tylko się nie ro,,,,,dol bo nas nie zeskrobią".......hehehe .
Przed wczoraj furmanka nam z lawety spadła, była cała, bez wkładu finansowego, umyć i postawić... Teraz już nie do końca jest cała, wymaga zdeka wkładu i samo mycie nic jej nie da W sumie jest bezwypadkowa, bo to nie był wypadek, jakby nie chciała to by nie spadła, a że chciała - trudno, zrobiła sobie jump
pawel66600 napisał/a:
to nie pozostawia białych śladów:
-Turtle Wax ICE
-Macbrite car balsam
Można jechać po plastikach szybach itp.
Miałem brać Turtle Waxa... Ale to żaden z tych
vwjanekvento napisał/a:
Turtle wax na pewno nie zostawia bo sam uzywam
To nie jest Turtle Wax
Paula96 [Usunięty]
Wysłany: 2014-10-12, 19:58
Mini aktual, który miał być zrobiony za tydzień, po zakończeniu prac - auto jest w trakcie robienia kompletnej blacharki, wszystkie miejsca gdzie była rdza zostały już zrobione (przy klamkach, tylna klapa, nadkola itd.), do zrobienia zostały tylko progi i podłoga. A dzisiaj... Z tylnej szyby zniknęła forumowa naklejka
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-10-12, 20:03
Sory ze to napisze ale trzebabylo sie zachowywac, nie mam nic ani do Ciebie kolego ani do patrolfaka ale obaj przegieliscie, zachowujecie sie jak dzieci a potem zrywanie naklejek i tematy do zamkniecia, troche to zalosne
Dzieci, po co zrywasz naklejke ? To ze nie piszesz na forum to nie znaczy ze musisz zrywac naklejke. Tyle miales szans, i nie potrafiles wykorzystac, szkoda gadac. Powodzenia w modach. P.S jak zmadrzejesz odezwij sie.
Panowie, to ja piszę... Speedy już tu nawet nie chce wchodzić. Chciał to zerwał naklejkę, jego auto i jego decyzja. Poprosił tylko żebym to napisała w tym temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum