Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-07-20, 23:20
arlosza napisał/a:
...coś kiepsko Ci idzie!
niestety nic nie daje moje gadanie, ale w Krzeczowie możecie ją stłuc na kwaśne jabłko to nauczy si e z forum korzystać :_)
A na poważnie, ma nową robotę od czerwca, która jak narazie delikatnie mówiąc ją stresuje i zjada, także póki nie nauczy się brać tego na luzie to cienko to widzę...
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-07-21, 10:42
arlosza napisał/a:
Andzia kiedy w koncu zapodasz fotki z Irlandii????
nie wiem
ostatnio mam sporo pracy więc jak wracam do domu to nawet nie mam ochoty patrzeć na komputer
dochodzi do tego sporo innych zajęć... doba powinna mieć 48h to może wyrobiłabym się ze wszystkim...
mam jednak nadzieje że nie będziesz musiała czekać już zbyt długo
czesc dziewczyny serdecznie wszystkie pozdrawiam przesyła buziaki, dawno do was nie zaglądałam bo miałm urwanie głowy dom,dziecko, mąż i praca ona zwłaszcza pochłania dużo czasu bo mamy sezon troche sie uspokoiło wiec pisze ale mam nadzieje że spotkamy sie we wrzesniu. Prosze o wybaczenie posatnawim poprawić sie i wiecej zagladac. i jak zrobie zdiecia mojego pojazdu to wam przesle -kupiłm sobie VW GOLF II kuzyna VENTA.
P.S serdeczne gratulacje dla wszyskich przyszłych noworzenców
Chciałam napisać, że żyje
I od wczoraj mam podłaczonego neta więc może się jeszcze pokaże
na forum ventomaniaków.
Do wczoraj również mamy naprawioną ventkę i można śmigać po Toruniu
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-08-22, 06:37
Andziula napisał/a:
Chciałam napisać, że żyje
i to się chwali że się odzywasz... chociaz Twoja nieobecność była usprawiedliwiona - "obowiązki młodej żony" czytałam również o nieproszonych gościach w aucie -MASAKRA
Edit napisał/a:
zrobie zdiecia mojego pojazdu to wam przesle -kupiłm sobie VW GOLF II kuzyna VENTA.
Edit no i gdzie te zdjęcia???????
co do reszty (oczywiście poza pewnymi wyjątkami) to - bez komentarza
do zobaczenia na Zlocie - ja pewnie przybędę z jednodniowym poślizgiem, mam targi w Poznaniu
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-08-24, 16:56
Andziula napisał/a:
Czyżby wszstkie od razu wyjechały na wakacje??
Nie wszystkie, a na pewno nie ja W tym roku moge zapomnieć o jakich kolwiek wakacjach
Mam nadzieje że odbije to sobie w styczniu/lutym
A wracajac do słabej aktywności na forum to na swoje usrpawiedliwienie mam prace (zarobkową) i prace (magisterską)... i tak bedzie jeszcze przez jakiś czas
My z Dzolem bylismy ponad miesiąc na wakacjach w Szwecji ,a jak wróciśmy to tylko tydzień byłam w domku i pojechałam tym razem z rodzinka nad piękne Morze Bałtyckie-do Władysławowa Dziś dopiero wróciłam i postanowiłam skrobnąć coś i usprawiedliwić moją nieobecność!!No to jeszcze miesiąc wakacji przede mna i czeka na mnie kolejny wyjazd-do Krzeczowa
pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
No i to się chwali, że dziewczynki piszą, chociaż dwa zdania, a jednak coś...
O Szwecji to wiedziałam, a o morzu również - z opisu na GG... Mam nadzieje,
że było w porzo...
O Madzia współczuje Spyrowi, że nie masz czasu na niego
Z tęsknoty to mu pewnie irok oklapł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum