Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-08-11, 23:13
A teraz klu porogramu w ASO Idczak w Łodzi wyprzedawali hokeje do Vento po uwaga: 109,99 brutto za komplet. Jeszcze tydzień temu mieli cały regał a dzisiaj nawet jednej sztuki Ogólnie powiedzieli mi w ASO, że wyprzedają części do tak starych aut bo im leża na półkach i zajmują miejsce więc trzeba czasem podjechać i zobaczyć co mają ciekawego w wyprzedaży...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-08-13, 11:34
chłopaki nie czytacie wogóle co napisałem:
spyro napisał/a:
w ASO Idczak w Łodzi wyprzedawali hokeje do Vento po uwaga: 109,99 brutto za komplet. Jeszcze tydzień temu mieli cały regał a dzisiaj nawet jednej sztuki
Wysłany: 2007-08-13, 15:53
Idczak ma w Łodzi i w Zgierzu ale magazyn mają połączony, tzn nie ma ani tu ani w Zgierzu. A u Bursiaka nie ma wyprzedaży, wszystko w cenach normalnych. Idczak organizuje co jakiś czas wyprzedaż części do starszych autek.
Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-08-17, 12:56
MAPET napisał/a:
oby to nie byl do golfa
pasi na bank bo kupowałem razem z kompletnym zderzakiem do VENTO (nawet kierunki były) - zderzak i tak się przyda bo ten mój jest w fatalnym stanie (urwany zaczep i pogięte żeberka na dole itp.).
hokej trochę jest od dołu poobcierany ale przy mojej glebie to i tak się poobciera
spyro napisał/a:
kawalek, a ile dałeś za komplet? Podrzuć linka do aukcji...
tajemnica handlowa
a tak na serio to nie wiem ile dałem za sam hokej. musze jeszcze sprzedać zderzak ten co mam na aucie jak sprzedam to wtedy będę wiedział ile dałem za hokej zderzak kupiłem nie drogo więc myślę, że w granicach 50-60zł wyniesie mnie sam hokej.
zresztą zobaczcie jak ładnie leży:
PS. Nie ma ktoś do sprzedania takiego średniego hokeja w dobrej cenie ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum