i co z tym nowym imagie fora ??
spyro to chyba na nowe auto pracuje , ze na nic czasu nie ma .
tylko uwazaj , zeby ci kobitk a nie czmychla hehehehehe.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-12-14, 23:53
Udało mi się samemu dojść do tego - rangi powróciły i zrobiłem na szybko nową belkę, tą u góy wydłużając tą z naszej strony. Musze popracowac i wrzucić tam nasze logo, albo pomyślimy nad czymś zupełnie nowym.
No to fajnie że rangi wróciły, w katalogu co wysyłałem to do rang były takie żaróweczki, jakby się je udało uruchomić to można je wtedy zmienić na znaczek VW i powinno też dobrze wyglądać (ranga w zależności ile znaczków dobrze świeci)
Przy okazji wrzuć jeszcze do tego katalogu plik favicon bo jest to wpisane a nie ma ikony
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-12-15, 00:16
Favicona już działa, musiałem wklepać kod do pliku, bo nie było.
Wizualnie mi się osobiście bardziej podoba, jest inaczej - to na pewno - ale przyczaimy się Jeszcze muszę zrobić nową belkę u góry, żeby było nasze logo i będzie chyba wszystko.
Aha jak zobaczycie jakieś błędy to piszcie tutaj, będę starał się je usuwać na bieżąco wieczorami.
Mnie sie troche białe literki na ciemnym zlewaja ale dam rade.
Ogólnie fajnie. Te bajery na dole pod postem typu profil pw itd
jakoś dziwnie u mnie widać.Co do gornej belki to ja osobiscie
bym tego nie tykał bo jest wypas tylko ta biała lekko ucięta.
Wysłany: 2008-12-15, 00:35
theority napisał/a:
a i jeszcze jakieś ramki do podpisów (progil, pw, email etc) żeby były czytelne
a to już jest w stylu forum...
jedno mi się nie podoba:
Musimy to ujednolicić, tj. albo napisy albo ikony a nie 2 ikony a obok reszta napisiki. A takto lux malina Panowie, zupełnie inaczej teraz wszystko wygląda
A ja chcialbym odzyskac swoj subsilver. Zmienilem go w profilu i dalej mam styl czarny.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-12-15, 09:45
zmiany na plus ale jeszcze trochę poprawek trzeba zrobić żeby to miało ręce i nogi...
theority napisał/a:
napis administrator jest nie czytelny (mam rozdzielke 1280)
moderator w sumie też
spyro napisał/a:
jedno mi się nie podoba:
dokładnie - to trzeba jakoś ujednolicić
Bucus napisał/a:
Może coś takiego:
Takie coś wygląda dużo lepiej. Te u góry w tym samym stylu i powinno być ok.
A górna belka cała do wymiany. Logo to jedna sprawa ale niech ktoś tam wrzuci jakieś klubowe furki. Mamy na forum tyle fajnych Ventek więc do wyboru do koloru.
Trochę mnie nie było, a tu takie zmiany...
Dla mnie teraz za ciemno, za bardzo za ciemno... To, co było przedtem było fajne, po co to zmienialiście? Oczopląsu dostałem strasznie to ciemne jest... (i nie ma możliwości wrócenia do standardowego, poprzedniego stylu? -wybrałem ten subsilver, ale nic nie działa...).
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-12-15, 16:42
Właśnie spyro mógłby być wybór stare i nowe, każdy by sobie indywidualnie ustawił. Bo faktycznie dzisiaj trochę posiedziałem na forum i mnie oczy bolą. Spyro, a może by tak ankietę jakąś nt stylu forum, kto jaki chce, krzywdy by nie było
nie, po co ankieta... niech będzie miał każdy możliwośc po prostu nad zmianą stylu wg swojego uznania. Mi się to nie widzi, więc chciałbym ja wrócić do poprzedniego, które było przedtem. Komuś się to widzi, więc zostaje przy tym.
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-12-15, 17:09
jaszcze jedna sprawa co by się przydało zmienić na tym forum, a mianowicie :
często jest tak że nie zakładamy nowego tematu tylko podczepiamy się pod istniejący i ktoś nam pomaga, więc przydała by się opcja dania i w takiej sytuacji plusika tej osobie
Spyro a da rade zmienić kolor nicka? Poprostu chodzi o to żeby był niebieski
tak jak jest w tym : ''Uzytkownicy obchodzący dzis urodziny''. Bo jak patrze kto jest zalogowany to ten biały mi sie zlewa troche
Cytat:
A górna belka cała do wymiany.
Jak juz ktos sie podejmie popsucia tej gory to chociaz zostawcie to tło.
Ostatnio zmieniony przez Dzolo 2008-12-15, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum