Buli, jedną z zasad tego działu jet to, że jeśli chcesz coś sprzedać musisz podać cenę.
Tylko, że to nie Buli jest autorem tematy, tylko kto inny, ale aktem jest, iż skoro proponuje sprzedaż, to cena powinna jak najbardziej widnieć - na allegro niech wystawi i po problemie, będzie widział ile wart jest. A od ceny ASO podzielić na 5 trzeba i tak
Tygrysisko napisał/a:
czy ten szeroki hokej będzie pasował do moich osłon mocowanych do średniego hokeja
Na pewno będzie, będa one lekko pod skosem zamocowane, ale pasować będą (niby dlaczemu miały by nie pasować?)
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-19, 10:40
sebastian napisał/a:
ale aktem jest, iż skoro proponuje sprzedaż, to cena powinna jak najbardziej widnieć
Też tak ...myślę....
sebastian napisał/a:
niby dlaczemu miały by nie pasować?
Nie wiem tak mi się skojarzyło....widziałem że te listki idealnie po bokach przylegają do hokeja a do przy szeroko to taka lakka szpara chyba będzie----zresztą pewny nie jestem.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-12-19, 11:33
sebastian napisał/a:
chcesz zmieniać na ten szeroki hokey?
Nie....tak z ciekawości pytam...być może były także inne osłony dedykowane pod GT/VR6...
Zresztą...tutaj każdy chyba zna moje konformistyczne podejście do tuningu...jeśli coś jest ok to nie trzeba psuć.
Pany wy to gorzej jak przekupy na targu.... jeden nie wie czy sprzedaje drugi niby chce ale ceny nie zna ,ten w miedzy czasie sie rozmyślił bo jeszcze nie wie jakie ceny ...a tak wogule to mu sie nie pali ze sprzedażą bo hokej jeszcze w vento sie przyda ale jak ktoś 500zl da to sprzeda...
Nie bądzta dzieci wóz albo przewoź...konkrety a nie lanie wody i nabijanie licznika postów
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
jeden nie wie czy sprzedaje drugi niby chce ale ceny nie zna ,ten w miedzy czasie sie rozmyślił bo jeszcze nie wie jakie ceny ...a tak wogule to mu sie nie pali ze sprzedażą bo hokej jeszcze w vento sie przyda ale jak ktoś 500zl da to sprzeda...
dobre
Jak Wałęsa - raz chce być prezydentem, a raz nie chce być prezydentem
mam kompromisowe rozwiązanie: napisz ile jesteś w stanie dać, a kolega niech napisze, za ile może go sprzedać. Inaczej nie dojdziecie do konnsensusu, więc na nadaro tylko wałkowanie tematu... Zdecydujcie się, bo faktycznie, gorzej jak baby na targu...
każdy wziął to na poważnie i uważał Ciebie za poważnego człowieka...
Skoro ktoś sie ogłasza, że chce sprzedać, to albo sprzedaje, albo nie i nie robi nadzieji komuś, a później odwraca kota ogonem, bo co by było, jakby "za tanio" go sprzedał?
W takim razie wywalić wszystkie posty zostawiając tylko ten jeden autora tematu. Piotrek chce kupić i to zostawić, resztę niepotrzebnej dyskusji wywalić, skoro to było dla zabawy.
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2008-12-19, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
W takim razie wywalić wszystkie posty zostawiając tylko ten jeden autora tematu. Piotrek chce kupić i to zostawić, resztę niepotrzebnej dyskusji wywalić, skoro to było dla zabawy.
i skroi co niektórym - 50 postów... nieBuli, i sie momentalnie naucza...
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum