Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-05-09, 22:21
Wąski 2 napisał/a:
nie dość że osób z wawy jest naprawdę sporo to na dodatek nie dają o sobie znać i niemają najmniejszej chęci się spotkać
Heh, u nas to samo jest. Fakt że może się wymądrzam bo sam nie raz dałem ze zjawieniem się na spocie, ale fakt faktem że jest parę wozików z pomorskiego które sa zarejestrowane na forum ale nie przyjeżdżają
cinek82 ok, ale zauważ ile jest forumowiczów z Warszawy i okolic. Najwięcej! I co z tego, nic, bo i tak nikt nie pisze, nie przedstawia nawet swojego auta, a co najgorsze nie spotuje się z nami
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-05-09, 22:27
No niestety tak jest Mati, ludziska piszą na forum jak coś potrzebują a tak to się nie odzywają Ale nie każdy tak kocha swoją Ventkę jak my, dla większości to tylko dupowóz i najważniejsze jest żeby działał, jeździł a nie żeby się nim podniecać zanadto
Niby tak. Ale wcale nie potrzeba się podniecać ventylkiem. Wystarczy go mieć i się spotkać z innymi użytkownikami tego modelu. Przynajmniej można się czegoś dowiedzieć i nie zadawać głupich pytań w dziele "mam problem", bo niektóre to naprawdę... aż krew zalewa.
Wysłany: 2009-05-09, 22:37
lwomati napisał/a:
Niby tak. Ale wcale nie potrzeba się podniecać ventylkiem. Wystarczy go mieć i się spotkać z innymi użytkownikami tego modelu. Przynajmniej można się czegoś dowiedzieć i nie zadawać głupich pytań w dziele "mam problem", bo niektóre to naprawdę... aż krew zalewa.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-10, 08:38
lwomati napisał/a:
ale zauważ ile jest forumowiczów z Warszawy i okolic. Najwięcej! I co z tego, nic, bo i tak nikt nie pisze, nie przedstawia nawet swojego auta, a co najgorsze nie spotuje się z nami
Hmmmm....skąd ja to znam....
A czyje są te venta WL 45517 i WZ 72202
Jakoś nie obczajam tych aut i ich właścicieli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum