X2B - krajowej sprzedaży programu Wielkiej Brytanii
B0N - części zestawu, spełniające typ pojazdu, dla Wielkiej Brytanii, różnych częściach
C5Y - stalowe koła 6J x 14 ET 45
G0C - 5-biegowa skrzynia
H0G- opony 185/60 R 14 H
J0N - akumulator 330 A (61 Ah)
M9W -4-CYL. silnik wysokoprężny 1,9 L/47 kW w / kot w / MVEG 2 podstawa silnika T2E
1AB - Wspomagany układ hamowania bez ABS
1G2 - Koło zapasowe normalne (zamiast dojazdówki) (stalowe)
1ME - kierownica
1NG -
3AU - Prawo zewnętrzne lusterko wsteczne: non-sferycznych, ręczne od wewnątrz
3BD - Lusterko wsteczne zewnętrzne (wypukłe), mech. regulowane i podgrzewane - lewe (Wydaje mi się że nie mam podgrzewanych lusterek)
T2N - komponenty dla bazowego silnika, jednostki 028.D
3S0 - Fzg. bez relingów dachowych
0G3 -
8QM - Reflektor -w zakresie dostosowania
8L4 - Tylna szyba ze zdejmowaną anteną (co to znaczy ze zdejmowaną anteną?)
1H1 - obciążeniowego wrażliwych ... zaworu
1KB - bębny- hamulce, tylne
1LK - hamulców tarczowych z przodu
3FE - ?szyberdach sterowany elektrycznie
3YH - drzwi kieszenie z przodu
1BA - Seryjne podwozie
żeby nie było ze jestem taki mądry brakujące kody zaczytałem z tej stronki fajnie by było jak by ktoś mądrzejszy to na polski przetłumaczył http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2009-05-01, 18:58, w całości zmieniany 1 raz
0G3 - ręczna skrzynia biegów z drążkiem przełączania
1NG - kołpaczki na felgi z pierścienie ozdobnym (zakrywa otwory w feldze)
A co do tego, czy masz anglika czy też nie, to powiem ci - masz wersję europejską, tylko z częściowym wyposażeniem na wyspy brytyjskie, Anglicy moja troszkę odmienne upodobania, widocznie kupił to Anglosas zamieszkujący w Europie .
Wziąłbym i wrzucił ale nie mam polskiej wersji, za każdym razem tłumaczę z angielskiego + net + słowniki + książka naprawy po angielsku + ETKA + Workshop + ..... dużo tego, roboty w cholerę, czasu i browarka mało
nie wiem jak twoja wlepka ale moja jest w opłakanym stanie - i widać na niej co nie co tylko
ale i tak powinna byc jeszcze 2 razy dłuższa żeby wszystko opisac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum