Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-04, 19:45
Może być nawet legitymacja Podwórkowego Kółka Różańcowego
A tak na serio, to potrzebny jest dowód, bo w papierch członkowskich stowarzyszenia należy wpisać swój PESEL.
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 156 Skąd: Świebodzice
Wysłany: 2006-09-07, 08:04
Madzia nie pisz o partyjnych legitymacjach bo będzie wprowadzona cenzura i będa kontrolować fora internetowe sesemesy pocztę i inne tak czytałem wczoraj w gazecie
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 72 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2006-10-09, 00:13
musze się usprawiedliwić za moją nieobecność na forum, brak czasu bo w tygodniu praca, weekend uczelnia (pisze magisterke), 2 razy w tygodniu angol, Moje Kochane Słoneczko (buziaki 4 U), a jak już znajde chwile by coś nasrobać na forum to wchodze i mówie kur... bo jak zwykle na osiedlu jakieś debile kradną kable telekomunikacji no i lipa nie ma neta ha ha ha, masakra. Stowarzyszenie tak nawet wypełniłem formularz wydrukuje foto i śle, tak więc wybaczcie, mimo wszystkich obowiązków to i tak jestem może nie tak często jak sam bym chciał, ale staram się znajdować na wszystko czas i godzić setki spraw jak każdy z was. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy nie zagubili się w tym wyścigu jakim jest życie i potrafią czerpać radość z każdej chwili
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-10-13, 01:25
bylo juz pisane-brzeczy thermotronik-a dokladniej wiatraczek, ktory umozliwia zasysanie powietrza z kabiny, on sobie bada temp. i ustawia co ma leciec z nawiwu...-brzeczenie z tej kratki kolo radia -nie przeskoczysz...-trzeba sie z tym pogodzic :-najlepiej zglosnic radio
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Witam serdecznie chetnie sie przyłocze do was ale jerzcze nie moge bo musze troche iwestować w vento i mam okrojony budżet ale już nie nie dłogo pozdrawiam
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-08-28, 13:13
ta ja ci to uczcze... 50 wezlow wiatru i 6m fale... nic tylko zygac bez vodki (ps. moj max to 15m fali, tak ze i tak nie powinienem narzekac). ale za to w krzeczowieeee
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-08-28, 14:32
Ano czcić będziemy już niedługo na Zlociku Pamiętam w tamtym roku jak baliśmy się , że przed Zlotem nie zdążymy z tym wszystkim, ta cała papierkowa robota i odsyłanie podpisanych dokumentów... O i do Kovvala jechałem na lotnisko Heh, już rok minął...
Oczywiście nie omieszkałem na stronie Klubowej wspomnieć o tym W Newsach na stronie głównej mały przypisik.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 43 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-08-28, 17:21
oj Dzolo, Dzolo
wypełniasz formularz, wysyłasz (albo ewentualnie na zlot przywozisz) i gra gitara
wszystko jest wyraźnie napisane: http://stowarzyszenie.vwvento.org/
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-08-29, 03:41
dajcie spokoj... pewnie, ze sie ciesze... ale kuzwa... w piatek ni ch... hu w sobote ni chu... hu... a jeszcze nie wiem co z niedziela... ;( ;( ;( chcialbym w takim przypadku choc w niedizele wleciec ale zobace na dniach jak to bedzie... ;( ;( ;( no a chcialem Wam ma (od niedawna) luba przedstawic ( nie uwierzycie, ale ostatnio z nia jade, a ona do mnie : " patrz! Vento jedzie..." - a ja w szoku... - pczywiscie pozytywnym zobaczymy jak bedzie... <zycie muzyka-z gory przegrane...>
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-08-29, 08:48
marmarmarek, w życiu trzeba dokonywać pewnych wyborów i to właśnie jest Twój wybór. Każdy z nas pracuje, każdy musi wziąć wolne, wielu przez to traci jakieś pieniądze... Ale kasa nie jest najważniejsza, i ja np, chociaż jadę na prowizji i 3 dni poza robotą to dla mnie strata kasy to wolę być na Zlocie i spotkać się z Klubowiczami...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 43 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-08-29, 10:31
hehe praca i wolne
Przedwczoraj przychodzę do szefa i mówię, że chce porozmawiać. Skończył pisać maila i pyta o co chodzi.
Mówię: "Szefie śliska sprawa - chodzi o urlop..."
Oboje wiemy że roboty jest zatrzęsienie i nie bardzo ma mnie kto zastąpić więc szef odpowiada załamanym (a jednocześnie błagalnym - żebym zmienił zdanie ) głosem: "no tak, należy Ci się..."
Chwila rozmowy o wszystkim i o niczym aż w końcu doszło do pytania kiedy i na jak długo.
Jak mu powiedziałem że chodzi mi o czwartek i piątek przed zlotem to na cały pokój głośno odetchnął z wielką ulgą i od razu banan na twarzy i wali do mnie: "Spoko. Jedź i baw się dobrze! Ja myślałem że Ty 2 tygodnie chcesz ale jak 2 dni to nie ma żadnego problemu"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum