Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-09-27, 19:37
no Panie i Panowie proszę o ocenę szkieletu i stwierdzenie czy może być
jeżeli ktoś ma jakieś sugestie to z chęcią wysłucham 13thghost, liczę na twoją ocenę w szczególności
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-09-28, 07:12
He he he....miałem pozwolenie od własciela.
A tak na poważnie to wstawiona fotka do kalendarza miała na celu pokazanie jako-takiego zarysu jak to będzie wyglądac.....oczywiscie brakuje jeszcze 3 małych fotek-takze dużo furek się załapie do kalendarza.
co do tego wzoru kalendarza z tym wiśniowym ventylem
to jest wstępny projekt bez przeróbek ? prawda ? bo nie pasuje mi to drastyczne przejście z tego śniegu na ten czarny kolor... to taka uwaga z mojej strony
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
z tym stopniowym przejściem kolorów jest super ... ale może nich tak samo to przejście koloru wchodzi na te małe 3 zdjęcia ... i może te małe fotki troszkę do góry żeby zrównały sie z początkiem tego sciemnianaa
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
no Panie i Panowie proszę o ocenę szkieletu i stwierdzenie czy może być
jeżeli ktoś ma jakieś sugestie to z chęcią wysłucham 13thghost, liczę na twoją ocenę w szczególności
Nie wiem jaki jest ogolny zamysł, ale wydaje mi się, że rok powinien być wyśrodkowany względem "minikalendarza", bo tak jakos dziwnie mi sie wydaje ( a moze to ja mam jakies kiepskie poczucie harmonii ). A poza tym jest gitara . No, moze ewentualnie jakies tlo (np gradientowe z góry) podłożyć pod logo klubowe, bo na tym tle zielonym to mało widoczne jest (a juz jak bedzie tam biało, albo chmury to calkiem bedzie nie widoczne.).
zeniTh napisał/a:
to jest wstępny projekt bez przeróbek ? prawda ? bo nie pasuje mi to drastyczne przejście z tego śniegu na ten czarny kolor... to taka uwaga z mojej strony
Jak szwagier dorzuci male zdjecia, to nie bedzie widac tego "załamania" kolorów.
PS. Szwagier podciagnij kolorystycznie troche fotki, bo np ta z wisniowym ventylem (pewnie Twoim) ma strasznie jałowe kolory). Ewentualnie ja to moge porobic, jak juz fotki sie zbiorą.
W kwestii zdjątek, to ja i swoje podesle, ale pewnie dopiero w weekend, bo teraz to sie przeprowadzam wiec nie wiem gdzie moj komp lezy, a juz nie mowiac o laptopie .
Ostatnio zmieniony przez 13thghost 2009-09-30, 08:27, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum