Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-01-09, 13:32
na dniach bede wymieniał ale ale niestety z netu nie skorzystam bo zamówił mechanik....wymienie przy okazji ogólnego remonciku, który mnie czeka bo samemu nie chce mi się marznąć na dworze pod samochodem....
No i zamówiłem sobie olej z allegro, już wymieniony i śmiga - także jestem zadowolony, a przede wszystkim, że w tej cenie, co zapłaciłem, to kupiłbym prawie że dwa niż za cenę, jaka jest w sklepie - zawsze luz dla kieszeni A nigdy bym nie przypuszczał, że kiedykolwiek zdecydowałbym się na zakup oleju do samochodu, bo pare ludzi już mi odradzało taki pomysł, że moga być machlojki, kombinacje idt. ale wsio było oki Jedynie co, to bym przepłacił na filtrze oleju, bo normalnie dałem za niego 10 zł, a w necie generalnie taka sama cena, może nawet i taniej, z 8 zł, ale + koszty przesyłki drugie tyle, no więc się nie płaca za bardzo, ale to wyjątek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum