dzieki za mile slowa, w planach mam zrobienie lamp smoked jak to bylo w vento, jakas dokladke pod zderzak, ale taki problem treba z cegos dopasowa i rzebic
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Dzis trafila mi w rece dokladka od seata cordoby.... co powiecie na taka matematyke seat cordoba+ vw passat =
Najblisze plany to:
-Dokladka(miedzy org.dokladka a d seata zalacsilikonem aby zniwelowac szpare i pomalowac na carny mat, i ogolnie dopracowac srodowe polaczenie dokladek)
- Lampy smoked tak jak w vento i blendy rownierz smoked
Ostatnio zmieniony przez sluga 2010-09-27, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
WAFEL, zaczepy ni chu... nie pasuja niewiem jak od toledo ale od cordoby nie pasuja, na obecna chwile ju to lepiej wyglada spasowalem to dokladniej ale fotek nie mam, pierwse przytarcia zaliczone hehe, cos tak poglowie zaczyna chodzic mi delikatne obnizenie ale nie za mocne aby jeszce praktyczny byl
a ten widok mnie zainspirowal:
Ostatnio zmieniony przez sluga 2010-09-27, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Witam
ostatnia fota passata przed . ..
nie bedzie zadnych lamp smoked ani nie bedzie hokeja z toledo ani innyh planow...
podejzewam ze nikt sie tym tez nie przejmie bo razej i tak male zainteresowanie tm watkiem hehe pozdrawiam
Paskiem mialem wypadek z wlasnej gupoty, jechalem droga, po prawej laka po lewej las, jakas jeb... sarna wyskoczyla, aby uniknac zderzenia odbilem kierownica, tyl mi nadrzucilo i zlapal zwiru, skonczylo sie tak ze auto polozylo sie na dachu i takie tam podobnych, ja wyszedlem bez szwanku, odpiolem pasy, przez zbita szybe wysiadlem z auta. odpalilem fajke i zadzwonile po pomoc... to by bylo na tyle
Ostatnio zmieniony przez sluga 2010-10-14, 23:41, w całości zmieniany 3 razy
Pisalem wczesniej ze nie szukam auta na razie, poprawka, pug firmowy za maly dla mnie aby normalnie uzywac go...
auta brane pod uwage-
Vento(bogata wersja z koncowki produkcji)
mercedes c klasa
wstyd sie pryznac ale zastanawiam sie nad pewnym pugiem 406. babcia szefa ma na sprzedarz, 2 miesiace temu zmarl jej maz i auto stoi, rok 99 2.0 140konikow. serwisowany tu w salonie(ostatni wpis stycznia 2010) przy przebiegu 65tys km. obecnie ma 69tys. dosc fajnie wyposarzony. w jednym miesjscu przytarty na nadkolu z tylu. i jeden problem to -peugeot....
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-10-17, 10:20
sluga, jesli chodzi o 406 to kumpel smiga i sobie chwali ja tez chcialem kupic takia 406 juz nawet ogladalem no ale pan zataił pewna nie miłą informacje przedemna i bym sie nadział ale komfort jazdy jest dobry niewiem jak z czesciami ale kumpel mowi ze problemów nie ma ponoc zawiecha troszke kosztuje jak padnie C klasa mercedesik naprawde super jak to mercedes wujas ma c klasse juz pare ladnych lat i smiga nim caly czas zadnych problemow sasiad i jego syn maja tez chwala naprawde dobre autka a Vento to wiadomo mowic nie trzeba
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-11-10, 20:58
Kicha z paskiem, ale najważniejsze, że Tobie nic się nie stało. Żabojada powiadasz, ze chcesz kupić... Hmm, jeszcze 2 lata temu bym Cię zrugał za to, ale teraz to mi nie wypada za bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum