a mowisz wszystkim hehe ze sie kurde nie znasz. nie ladnie tak kurde klamac cwaniaczku . no to mi jescze pozostaje dokonczyc te twoje podzielniki ciepla i bedzie goood . no nie?
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-12-22, 16:15
Bo się nie znam ale zanim się za to zabrałem przez wiele tygodni konsultowałem się z wieloma osobami (m.in. z Tobą ), szukałem i czytałem co nieco w necie, a przede wszystkim luki w wiedzy nadrabiam wielką chęcią "upiększenia" mojej Ventki
No i jakoś wyszło
Cieszę się, że nie tylko mi się podoba.
przemolas4 napisał/a:
no to mi jeszcze pozostaje dokonczyc te twoje podzielniki ciepla i bedzie goood . no nie?
Jasne, że będzie good
Choć pewnie wtedy znajdę sobie jakąś kolejną rzecz, która wymaga zmian
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-22, 21:15
No to limuzynę zrób z 3 parami drzwi
A na poważnie jak Ci się będzie nudzić to pokombinuj z audio w aucie, puść sobie nowe kabelki do głośników, od razu poczujesz różnicę... Trochę roboty, ale za to zrobisz samemu i jaki będziesz dumny z siebie.
Ja dzisiaj rozebrałem całe wnętrze Ventki, oprócz deski rozdzielczej, Wreszcie wiem dokładnie gdzie co jest w środku pod tymi plastikami i dywanikami
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-12-22, 21:23
Kabelki to ja mam może nie te z najwyższej półki ale też nie te najgorsze więc na razie nie mam zamiaru ich wymieniać.
A nudzić to się na pewno nie będę bo mam co robić - np. maty podgrzewające czekają na założenie
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-22, 21:37
Gavel napisał/a:
maty podgrzewające czekają na założenie
to się narobisz jak dziki z tymi matami... TO jest masakra rozdzielić lusterko od tego plastiku. Przechodziłem to raz i obiecałem sobie że już nigdy więcej...
Wysłany: 2007-01-27, 23:37
Dziś w końcu udało mi się znaleźć wolne popołudnie i zabrałem się za podłączenie halogenów i kierunków, bo powoli już kurz na nich w domu osiadał
Nadmienię, że nie było to dla mnie takie łatwe, bo w sumie wstyd się przyznać ale pierwszy raz w życiu sam coś lutowałem
Na szczęście udało mi się nie pomylić "+" i "-" i wszystko już ładnie świeci
Jak nie zapomnę to jutro przy dziennym świetle porobię fotki
Wysłany: 2007-01-29, 00:13
Nie ukrywam - mi też nie wyszło to super równo ale najważniejsze że w końcu założyłem i że świecą. A na ewentualne poprawki kosmetyczne kiedyś jeszcze przyjdzie czas.
Na razie wygląda to u mnie tak:
Wysłany: 2007-01-29, 23:36
Tygrysisko napisał/a:
a ile taki efekt kosztuje?????
Poszukaj na allegro - jest tego trochę. O ile pamiętam ceny kształtują się od ok. 200 nawet do 300... A jakie ja mam dokładnie to Ci nie powiem, bo to mikołaj mi kupił więc po dalsze informacje odsyłam do...... Laponii
Bliźniaczo zadarty powiadasz? Ciekawe ile masz niżej
Spyro przed zlotem też uważał że ma wysoko ale jak zobaczył moją Ventke w Krzeczowie to nawet mierzyć nie chciał
A tak z innej beczki to Wam powiem, że byłem dziś na przeglądzie i wszystko cacy - mogę kolejny rok Ventką spokojnie śmigać
Przy okazji dorzucę jeszcze jedną fajną fotkę z wczorajszej sesji
nie bede specjalnie tematu otwieral , tylko tu sie podkleje .
to moje zegarki po malym remaku ...... no i to na co Gavel czeka ,po zrobieniu tego zdiecia spalila sie cala czerwona sekcja ....... a ja dostalem apsolutnej ()*#^% macicy ...
panel wyladowal na scianie , a ja poszedlem sie powiesic .
podejde do tematu panela srodkowego jescze raz . na spokoj w niedziele .
wstane rano ......policze do 10ciu i zrobie .
wtedy wezme anke za d..... i pojedziemy po koszule hehehe . (to by dopiero bylo hehehe)
Wysłany: 2007-02-06, 00:24
W związku z tym, że powstał na forum nowy dział Nasze Ventki, następne prace nad swoją Ventką będę opisywał w tamtym dziale w tym temacie:
http://forum.vwvento.org/...p?p=16283#16283
Dlatego też dla porządku ten temat zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum