Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-02-18, 23:45
sebastian napisał/a:
Kto wie, czy nie 695 000 km albo i jeszce lepiej
na pewno nie.
już to kiedyś tłumaczyłem.
po pierwsze silnik chodzi jak by miał ok 400 000
po drugie jak zmieniałem filtr powietrza to ktoś wpisał na filtrze przebieg z przed dwóch lat 340 000km
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-04, 13:06
kawalek napisał/a:
dacie wiare że mam oryginalny tlumik?
Ja pierwszy raz zmieniałem tłumik jak Ventka miała jakieś 9 lat i tez był oryginalny.
A teraz coś w co aż ciężko uwierzyć. Pierwszy raz w mojej Mamy polonezie (ŚP) kompletny wydech zmieniliśmy po 10 latach jazdy, facet w warsztacie nie wierzył póki nie zobaczył wybitej daty na każdym tłumiku, także widać z tego że fabryczne wydechy są o niebo lepsze to tak jak z fabrycznymi klockami, potem nigdy w życiu ni da się na żadnych przejechać tylu kilometrów...
Fajne masz to auto nie nie powiem ) ale powiedzcie mi dlaczego koleś od wyposażnienia w fabryce robil takie mixy jak elekrtyka i bez ABS i AIR-BAG czy znów odwrotnie: ABS i AIR-BAG a brak elektryki ;/ ja już nie nawidze moich korb... ;/ musze cos z tym zrobić...
Wysłany: 2007-03-25, 23:47
kovval he he. może nie widac tego na pierwszy rzut oka ale różnica jest spora. zreszta ja chcesz to mozemy sie spotkać to Ci wszystko pokaże:)
co do gleby to bym chcala ale jest mały problem taka zawiecha jak mi sie podoba kosztuj 700 EURO (innej za chiny nie wsadze) a narazie budżecik kiepski.
janes też tego nie kapuje ale ja to nawet się cieszę ze nie ma poduchy i absu. z prostej przyczyny auto ma ponad jedenasicie lat i nie jestem pierszym wlaścicielem. więc bałbym się czy nie było nic majstrowane przy poduszcze. a co do absu to jakos mi nie przeszkadza, że go nie ma. jak to z absem nie wiadomo czy dobrze, że jest czy nie. no i paru znajomych już omało fury nie rozwalili z powodu absu:(
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-03-26, 22:35
kawalek i tu się właśnie mylisz
pomijając oczywisty fakt że na tym zdjęciu widać Twoje lampy i grill to kovval ma pod maską coś jeszcze czego na Twoim zdjęciu nie ma
Wysłany: 2007-05-12, 22:46
za graty dałem cos w granicach 300zł.
i się opłaciło:D
a co do kilometrów to tak jak pisze Tygrysisko 400 000 km już stykneło:D ale auto chodzi jak marzenie, ktoś o niego dbał bo jest w bardzo dobrym stanie.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-05-12, 23:04
Cytat:
ktoś o niego dbał bo jest w bardzo dobrym stanie.
i to jest najważniejsze bo mozna kupic samochód który będzie miał 100tys ale jak nie był zadbany to można w niego ciągle kasę pchać i to w ogromnych ilościach. KAWALEK oby tak dalej
P.S. co oznacza to 1Z w oznaczeniu Twojego silnika??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum