Gorzej przy prędkościach 100km/h i mam wyprzedzać.
Ja śmigałem na gazie. przy wyprzedzaniu: redukcja, przełączam na benzynę i mam niczym nitro - wciska w fotel Nie, no do normalnej jazdy spoko. Tylko gorzej przy wyprzedzaniu.
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-03, 21:12
Oj tak... Wyprzedzanie tą szatańską mocą, to dobra dawka adrealiny hehe
U mnie jest dobrze do trzeciego biegu włącznie... Często mam chwilową satysfakcję , ale niestety mija jak włożę czwarty bieg...
Jednak te 75km strasznie mnie rozczarowuje... Miałem wcześniej cordobę z silnikiem 1,4 aex mocy 60km i niestety... Vento zachowuje sie jak by miało najmarniej o 25km mniej niż ma... Czyżby aż tyle mu uleciało z wiekiem..?
Ostatnio zmieniony przez Ferbus 2011-06-03, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
takie mam odczucie jakby po przekroczeniu 100km/h 90 km lepiej się kręcił (jeżdżę sporo passatem) ale może to tylko takie odczucie...pewnym jest że do 100 to oba idą praktycznie tak samo ;p
sebastian, ha ha ha to mi się przypomniało teraz jak mnie koleżanka z grupy chciał sejasem objechać(muszę przyznać małe to i zrywne) a na gazie u mnie marnie więc magiczny przycisk i została w tyle
a żeby nie było że kompletny OT to napiszę że sprawdzałem wlepę i w dekoderze pokazało jedynie że mam tarcze z przodu i to wszystko
_________________ GRUPA MAZOWIECKA
Ostatnio zmieniony przez devill4 2011-06-05, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum