martinez2006, -a jakie miałeś wcześniej radyjko? seryjnie montowane? kostki podpasowały czy trzeba było kombinować? a głośniki rozumie masz nadal serie?
Wcześniej miałem tego pioneerka (model podany był na początku tego tematu). Radio te się grzało nawet jak było wyłączone. Tego JVC zakładałem w serwisie caraudio. Koleś sprawdził instalację. Coś wymienił bo było coś nie tak (coś co pewnie powodowało grzanie się radioodtwarzacza - ale co to nie wiem). Głośniki mam takie jakie były w venciaku - seryjne.
Ale powiem wam szczerze że jakość na tych głośnikach mnie powaliła na kolana. Myślałem że będzie gorzej. A jednak okazało się całkiem inaczej. Możliwe że drzwi są wytłumione.
Bałem się też o odbiór fal radiowych. Bo na forum wiele tematów było poruszanych z niewłaściwym odbiorem stacji radiowych. Ale u mnie wszystko w porządku było.
Podsumowując jestem bardzo zadowolony
_________________ MaRtInEz PIŁA
Ostatnio zmieniony przez martinez2006 2008-09-08, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum