Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-05-12, 23:31
Tygrysisko co racja to racja
nie jestem pewien ale do ventyli wkładali chyba tylko TDI 1Z. W golfie mk3 były chyba jeszcze AFN.
mam to wrzucone standardowo do opisu bo jak pytam na forach o tdi to pytają jaki silnik. z tego co wiem to one różnią się osprzętem.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-05-14, 14:13
kawałek jesteś w małym błędzie - babyy82 dobrze prawi
1Z to tylko i wyłącznie 90KM
AFN to tylko 110
nie może być inaczej (oczywiście o serii mówimy)
z tego co się orientuję to wychodziły także inne TDI o mocy 90 KM z innymi oznaczeniami niż 1Z (nie pamiętam teraz jakie) ale najpopularniejszy 90 konny silnik TDI to właśnie 1Z
Wysłany: 2007-05-14, 15:56
chodziło mi o AHU 1,9 TDI 90KM. Sorry za błąd.
Gavel napisał/a:
z tego co się orientuję to wychodziły także inne TDI o mocy 90 KM z innymi oznaczeniami niż 1Z (nie pamiętam teraz jakie) ale najpopularniejszy 90 konny silnik TDI to właśnie 1Z
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-08-03, 21:05
kawalek a gdzie jedziesz? bo ja teraz w zakopcu jestem, ale juz w poniedzilalek jade nad morze...gdzies kolo wladyslawowa. ale z wawy bede ruszal co do hokeja. napewno bedzie wygladal zajeb... ale troche sie z praktyka miniesz. ja dosc wysoko stoje a hokej daje popalic
Wysłany: 2007-08-03, 22:31
kovval napisał/a:
kawalek a gdzie jedziesz? bo ja teraz w zakopcu jestem, ale juz w poniedzilalek jade nad morze...gdzies kolo wladyslawowa. ale z wawy bede ruszal co do hokeja. napewno bedzie wygladal zajeb... ale troche sie z praktyka miniesz. ja dosc wysoko stoje a hokej daje popalic
też miałem jechać w poniedziałek. ale musze ogarnąć jeszcze parę tematów w work i lecę wybrzeże w wtorek.
jak chcesz to możemy zrobić jakiś mały 2 osobowy spot (no chyba że ktoś jeszcze będzie chciał) i sesyjkę foto na wybrzeżu
jak by co to puszczę Ci namiary na siebie na PW
co do hokeja to mam ten szeroki trochę w kiepskim stanie więc jak go odświeżę to będzie na zloty a do jazdy na co dzień będzie trza poszukać jakiegoś średniego
Jest super, powiedz jakie są szerokości stalowek i jakie opony są na nich. Brawo, jest swietnie
Teraz tylko hokej i... jako ze ubiegłes mnie z tym pomyslem ze stalówkami , bo tez rozważam taką opcje - to masz moją sugestię - załozyc dekielki płaskie z VW do tego:
Wysłany: 2007-08-04, 20:39
YACA napisał/a:
Zabójca!
Jest super, powiedz jakie są szerokości stalówek i jakie opony są na nich. Brawo, jest świetnie
opona to 195/45/15 a szerokość to podobno 7,5 przód i 8,5 tył. docelowo miało być 8 z przodu ale powiedzieli że będzie za bardzo wystawać więc kazałem zrobić na 7,5 i jest git.
YACA napisał/a:
Teraz tylko hokej i... jako ze ubiegłes mnie z tym pomyslem ze stalówkami , bo tez rozważam taką opcje - to masz moją sugestię - załozyc dekielki płaskie z VW do tego:
dekielki będą na niedzielę generalnie jestem zwolennikiem tak zwanych rantów więc raczej będę jeździł bez dekli
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-08-11, 22:58
no to zesmy sie z kawalkiem spotkali..... ale nieeeee nie mozna bylo sie w warszafce spotkac, trzeba bylo do wladyslawowa leciec posmazylismy sie na plazy, popipismy, sesyjke trzepnelismy na dwa czarne auta - troche mierna pogode mielismy i miejsce.... i umiejetnosci, ale poszlo. potem straszylismy ludzi na drodze z helu do wladka - 3h w korku, wiekszosc postoju - wiec se filmy w czasie jazdy krecilismy. moze cos z tego wyszlo, niedlugo damy foty
Chciałbym zachować jak najbardziej oryginalny wygląd
Stylowo się zrobiło bardzo.Siedzi bajecznie.Fele rewelacja , ranty wypolerujesz ?
Nie wiem co dalej kombinujesz ale ja bym skasował hak , napis vento
i wydech taki jak masz tylko w polerce i dla mnie był by perfekt.
No tak to jest z tymi postami "z przeszłoci" gdzie na końcu napisał sam autor. Dodając coś nawet nikt nie będze wiedział, że coś nowego się pojawiło, bo nie zostanie podświetlony i wyrzucony na wierzch. Żeby nie Spyro chyba, to nikt by już chyba tu nie powrócił i nie odkopał tak starego wątku z ubiegłego roku...
A to, niestety, już coraz częściej się zdarza... ten ból, że nikt nie przeczyta mojego tematu, bo nikt nie wie, że coś napisałem w nim...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum