Witam wszystkich Ventomanów 😁
Nie wiem dlaczego ale moje poprzednie konto zostało usunięte, więc witam się po raz drugi 😃
Posiadam Vento z '94 roku z pancernym silnikiem 1.9 tdi 1z
Witam wszystkich! Również właśnie za kupiłam dziś ten cud techniki, a później 3x droższe ubezpieczenie! mam nadzieję że znajdę tu jakieś pomocne wskazówki jak się z nim obchodzić. W każdym razie fajny egzemplarz i fajnie się prowadzi . Pozdrawiam
siemka
od niedawna jestem posiadaczem vw jetta mk3 mam nadziej ze bede szczęśliwym.
będę potrzebował wielu rad i wskazówek mam nadziej że mogę na was liczyć
pozdrawiam Konrad
Witam.Dawno dawno temu miałem Venciaka,Dziś sentyment powrócił,nabyłem staruszka ale w pełni sił,myślę że się nim jeszcze nacieszę.Pozdrawiam wszystkich Fanów
Witam. Mam na imię Damian i chciałbym wstąpić do klubu Vento. Posiadam Jettę III (6.06.1994r) od 13.06.2017r. Dostałem ją za darmo od wujka, była totalnie zapuszczona po 3-letnim postoju. Wyglądała okropnie, ale jak to mówią darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda.
Jutro założę temat i wrzucę parę zdjęć z przebytych prac
Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 27 Gru 2014 Posty: 112 Skąd: GWE
Wysłany: 2020-02-11, 23:38
Paul van Eyden napisał/a:
Witam. Mam na imię Damian i chciałbym wstąpić do klubu Vento. Posiadam Jettę III (6.06.1994r) od 13.06.2017r. Dostałem ją za darmo od wujka, była totalnie zapuszczona po 3-letnim postoju. Wyglądała okropnie, ale jak to mówią darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda.
Jutro założę temat i wrzucę parę zdjęć z przebytych prac
Jeszcze raz Witam Was!
Siemano miło Cię tu widzieć.
Historię Twojej Jetty znam bardzo dobrze, a nawet bez wahania mogę napisać "byłem, widziałem, macałem" i wierzę, że przywrócisz ją do dawnej świetności .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum