ejjjjjjjjj......... Sławcio ...... dopioero co pisałeś , że mocy ni ciuta więcej nie bydzie
a tu takie wieści
na zlocie bede cie prosił byś mi tym 200 dupkę przewietrzył ...
ma dopiero 195tys oryginalnego przebiegu więc mam nadzieje że jeszcze trochę ze mną wytrzyma .Niestety jeśli ktoś chce mieć z diesla 200+ to już nie na VP tylko PD i koszta są dużo większe w przypadku niespodzianki Do codziennej zabawy starcza w zupełności to co jest i tak niech zostanie
niestety życie potoczyło się tak a nie inaczej,wyjeżdżam z kraju i jestem zmuszony sprzedać swoje vento .Jak każde w tym wieku ma jakieś tam mankamenty,mechanicznie 100% sprawny,przebieg 198tys. jak najbardziej prawdziwy.Cena 7000 zł
Szkoda Sławku....Niestety stara gwardia już się rozsypała z tym autem
nawet nie wiesz jak bardzo ,niestety nie będzie mnie w Polsce rok,a przy dobrych wiatrach może już w ogóle nie wrócę.Szkoda aby autko tak długo stało jak może cieszyć nowego właściciela.
A więc dla ciekawych co z bordową strzałą więc zostaję w rodzinie i to jeszcze na bardzo długo Ventylek ma się dobrze troszkę się zmienił i jeszcze się zmieni i będę się starał by na lepsze Pierwszy większy zlocik w tym roku już zaliczony w Nowym Stawie
jeszcze nie do końca,hehe,mój jest jeszcze silnik.Tak,synek przejmuje ventkę.Koło,jak koło,niby 15 cali ale wyglądają na ventce jak małe kółka od taczki.No i ta gleba,chyba tego nie przeżyję
kuniuf nie ubędzie ani nie przybędzie.Zostaje tak jak jest,aaa i zapomniałem,jako że turbinka zaczęła popuszczać w dolot oliwę więc poszła do regeneracji.Tak do regeneracji,tylko i wyłącznie dlatego że przekonali mnie moi przyjaciele z warsztatu i nie żałuję.Wszystko jak ta lala,pięknie pracuje jak pracowało na 1,45 bara i do tego pięknie wypiaskowana.Najważniejsze w tym wszystkim jest gwarancja na 3 lata bez limitu kilometrów.Niestety synek chciał takie koło a w 16 calach takowego ni ma .Ja czym śmigam,ventką przecież pisałem że silnik jeszcze jest mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum