Witam, potrzebuje pomocy w wycenie Ventyla. Wszystkie dane oraz zdjecia w dziale nasze Ventki w temacie Vento by Argo. Trzeba dodac nie dzialajacy szyber oraz jak nie trudno sie domyslec troche rdzy.
Jeśli ma trochę rudego to pewnie coś koło 5 koła....zawsze można wystartowac z wyższą ceną i się ewentualnie potargowac.
Własnie między innymi dlatego nadal mam vento....teraz moj okaz rocznikowo jest wart 1/4 tego co dałem....a że się jako-tako trzyma to nie widze sensu sprzedwac.
Rok temu dalem 7,500 ale wlozylem gazownie za 1,800 o takich rzeczach jak zawias, felgi i audio to nie mowie bo wyciagne i sprzedam dalej, zrobilem juz 30tys bez zadnej awarii a i gaz zdazyl sie zwrocic
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2009-09-03, 12:21
Ja mam vento z 96r. praktycznie golas!! oprucz elek. szybru i lusterek nie ma nic. nawet ABSu nie posiada. Puściłem go w anonse żeby zobaczyc czy ktos się zainteresuje no i miałem 4 telefony Powiem jeszcze że przebieg to 210 tyś a cena byłaśmieszna bo aż 7700
Ostatnio zmieniony przez vwkrzysio 2009-09-03, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum