Ma ktoś schemat złącza diagnostycznego, do którego podłącza się komputer, do Vento 1992r. 1.8 benzyna silnik AAM 55kW, oraz schemat tego przyrządu, no i oprogramowanie do komputera? Bo może bym zrobił samemu sobie ten przyrząd, bez wydawania kupy kasy na gotowy, co jest na allegro. Z góry 100-krotne wdzięki
P.S. Czy ten schemat system_wiring_diagrams, co jest w dziale download, to jest właśnie to?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-15, 23:05
sebastian, ciągle dublujesz posty,Zanim napiszesz cokolwiek zajrzyj do opcji szukaj bo jak narazie większość rzeczy, które piszesz są już na forum i robi sie przez to mega bałagan!
sebastian jakie wydawanie kupe kasy na allegro takiego fejsika kupisz za 50zł no chyba , że 50zł to dla Ciebie kupe kasy . Program ściągniesz na emuli. Ja kiedyś kupiłem na allegro fejsa za 50zł linia KL i robiłem VW Passata 1,9 TDi 2004 r. diagnostyke . Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum