Witam wszystkich i dzieki za info na temat buczenia w moim vento, na razie obserwuję i jak coś więcej bedę wiedzial napiszę.
Mam za to inny problem, mam elektryczne szyby, dzisiaj nagle przy otwieraniu szyba staneła i nie chciała isć ani do góry ani w dół, było to o tyle dziwne, ze także inne szyby nie działały, pojechałem do elektryka, sprawdziliśmy bezpieczniki i wszystko ok, zdjeliśmy pokrywę od elektryką i okazało się, że padł bezpiecznik termiczny, który był wciśniety w czerwoną kostkę, był bardzo gorący, elektryk załozył zwykły nowy bezpiecznik i szyby zaczęly działać.
Powiedział, że taki termiczny tzw termik kupie tylkow serwisie vw za ok 15zł.
Czy taki bezpiecznik mógł od tak paść,czy może dlatego padł, że jest jakaś inna przyczyna w elektryce.
Pozdr
Marcin
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-03-22, 22:44
raczej ni mogl tak od sobie pasc musial dostac albo zwarcie lub za duze obciazenie nie raz tak sie stanie,ale tak calkiem bez przyczyny nie moze sie spalic,pozdrawiam
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum