witam, mam u siebie w V z tyłu lapki do czytania, problem jest w tym iż gdy zapalam ją to nie zaskakuje na "świecenie" a gdy już zaskoczy to znowu nie mogę jej wyłączyć. wiem brzmi to troszke idiotycznie to co napisałem ale za bardzo nie wiem jak to wytłumaczyć :I oo.... to tak jak byście chchieli włączyć podgrzewanie szyby i działa wtedy jak tzrymacie palcem jak ktoś rozkmini oco mi chodzi to prosze o pomoc
A wogóle wyjmowałeś je ? Wychodzą bardzo łatwiutko , i zobacz czy jest wszystko ok ze sprężynka bo ja jak wymieniałem żaróweczke i zle złozyłem to miałem podobnie
tak wyciągnąlem i tu tkwi problem bo jak widziałeś może jest tam taki bolczyk który odpowiada za to załączania i wył. i po włącz,. nie chce wróćic na swoje miejsce, wraca dopiero po wyciągnięciu tego plastiku
[ Dodano: 2007-02-26, 21:46 ]
koniec tematu chlopaki, poddałem się jest to chyba rzecz z typu które jak coś pierdzielnie to kup nową. tak też wkrótce uczynie. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum