Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-02-05, 12:51 propozycja nowego działu na FORUM
witajcie
Tak sobie chodzę po tym naszym forum i brakuje mi jednego bardzo ważnego działu.
Chodzi o dział NASZE AUTA. To jest miejsca w którym każdy z użytkowników będzie mógł zaprezentować swoje auto innym, oni natomiast będą mogli się wypowiedzieć na jego temat wymienić uwagi na temat wprowadzonych modyfikacji i zmian w samochodzie.
Zwracam się więc uprzejmie do administratorów i moderatorów z prośba o utworzenie takowego działu na naszym FORUM.
Jednocześnie oczekuje poparcia od wszystkich osób posiadających Ventylki i innych VW o poparcie mojej inicjatywy.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-05, 13:35
Taki dział oczywiście możnaby zrobić - pod względem technicznym nie ma problemu.
Co prawda nasze autka są opisane na stronie klubowej ale skoro jest "zapotrzebowanie" na coś takiego na forum to czemu nie.
Niech się inni też na ten temat wypowiedzą. Dorobię ankiete do tego tematu i zobaczymy co z tego wyjdzie
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-05, 13:36
Ale po co taki dział na forum, skoro na stronie Klubowej jest takowy, na któym można dodać co tylko się chce?
Wchodząc na stronę Klubową w dział Samochody Klubowiczów jest włąśnie to o czym piszecie.
Zajrzyj proszę na moją stronę w tym dziale, gdzie krok po koroku opisywałem co z aute się działo, dodawałem fotki itp itd. Podobnie robią inni Klubowicze.
Także Panowie, zapraszam, zawsze można wszystko edytować, dodawać nowe fotki, opisy i filmiki też wkróce będzie można (pracuję nad tym i mam już rozwiązanie.)
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-05, 13:42
spyro napisał/a:
zawsze można wszystko edytować, dodawać nowe fotki
Spyro ale chłopakom chodzi o to, żeby można było samemu coś pododawać, poopisywać swoje przeróbki i żeby inni mogli to komentować. A tak jak jest do tej pory to komentować specjalnie nie można a z dodawaniem fotek i opisów to każdy musi uderzać do Ciebie, a to zajmuje trochę czasu a tak każdy mogłby od razu coś dodać.
Co do filmów to proponowałbym nie wrzucać jakiś filmików na forum bo to będzie zamulać forum. Wydaje mi się, że najłatwiej byłoby wrzucać filmiki np. na YouTube, Google itp. i podawać na forum linki.
Silnik: turbodiesel
Wysłany: 2007-02-05, 13:47
Gavel dokładnie się z Tobą zgadzam.
Wrzuć proszę ankietę na ten temat niech publika się wypowie.
Co do filmików to będzie najlepiej tak jak piszesz na google lub youtube.
Jedynie niech będzie zostanie możliwość wrzucania fotek i to też z pewnymi ograniczeniami co do wielkości plików.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-05, 13:49
SPOX, jeśli tak chcecie to nie widzę problemu, prosze o propozycje nazwy itp.
Co do filmików to YOUTUBE itp to połowiczne rozwiązanie, filmiki te po jakimś czasie zostają kasowane itp itd. Ale przecież każdy klubowicz moze wykupić sobie konto ftp w domenie klubowej (e-mail+ftp) i wrzucać swoje filmiki na nie.
W końcu to tylko 40 zł/rok a możesz wrzucać sobie własne filmiki i inne rzeczy. Temat opisywałem już TUTAJ!!
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-06, 00:35
ja tam mam swoj wlasny temat od dawna www.forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=518 , i spyro i gavel tez ...tylko ze utajone. przeciez mozna sobie zalozy temat jaki sie chce. ale z drugiej strony takie zgrupowanie wozow w jednym temacie tez jest ok. wiec zaglosuje za....chociaz i tak juz tem,at jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum