Witam wszystkich ventomaniakow:D mam do was pytanie, czy dalo by rade wstawic do venta bez klimatyzacji klimatyzacje, bo mam okazje kupic dosc tanio caly komplet i nie wiem co o tym myslec, co wy na to??
Wszystko da radę, kwestia tylko czasu i pieniędzy. A to, że możesz dostać ją tanio, nie znaczy, że nie będzie problemów z montażem, bo może Cię to kupę kasy wynieść...
aha kurcze nie wiem co robic, bardzo bym chcial sobie taka zamontowac bo wiadomo ze ten zwykly nawiew w lato troche niedomaga:\ bede musial sobie chyba odpuscic
Silnik: 1.9 D
Wiek: 40 Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 64 Skąd: k. Kętrzyna obecnie Mrągowo
Wysłany: 2011-06-10, 08:20
witam
tez sie podlacze do kolegi pytania czy juz ktos to robił ja mam wszystko z venta 1.8 w benzynie a mam swojego 1.9 D brakuje mi tylko jednej rzeczy czekam na wolniejszy moment i bede probowal ale moze juz ktos to robił sa jakies triki?
_________________ byl 126p byl 125p byl golf II jest wreszcie vento
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2011-06-11, 12:27
qbas190, temat jest nieraz opisany sam się do teo przymierzam i nie znajduję problemów na podstawie opisów, natomiast do diesla potrzebujesz chyba innej łapy na sprężarkę i altek niż do benzyny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum