Silnik: 1,9 TD 75KM Pomógł: 9 razy Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 308 Skąd: Bunzlau
Wysłany: 2011-11-06, 13:03
znajomy testował ... świecą, ale bardzo krótko ...pierwsza wymiana po 2 miesiącach, wię chyba warto dać 25zł i rok, lub tak jak ja 2 lata jeździć spokojnie
kolego, jeśli chcesz to kup, ładnie wygląda światło w lampach, ale z oświetlaniem drogi jest już gorzej, na suchym jeszcze ujdzie, ale po deszcze nic nie widać, tak jakbyś jechał na postojówkach
lepiej kup sobie fajne żarówki TUNGSRAM Megalight Ultra +90% - najlepsze pod względem cena/jakość
http://allegro.pl/zarowki...1867710119.html tutaj masz za 35 zł z wysyłka i daję sobie rękę i nogę uciąć że będziesz z nich mega zadowolony, poświecą 4x dłużej i 10x lepiej niż te z biedronki
wiem bo jeden z kolegów ma w swoim golfie takie biedronkowe, a drugi kolega do clio kupił ostatnio te Tungsramy
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: 1.8 B + G
Wiek: 37 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 228 Skąd: SCZ in Warsaw
Wysłany: 2011-11-06, 13:29
zeniTH: no to dzięki kolego.:)
zamówie je sobie za kilka dni i dam znac jak świecą/:)
A swoją drogą muszę sobie ustawić światła bo w nocy jadę jakby na pozycjach:P ; jak to najlepiej zrobić samemu?
A swoją drogą muszę sobie ustawić światła bo w nocy jadę jakby na pozycjach:P ; jak to najlepiej zrobić samemu?
Samemu najlepiej podjechać na Stację Kontroli Pojazdu i powiedzieć, żeby Pan diagnosta ustawił światła za pomocą specjalnego urządzenia, dzięki któremu jest się pewnym, że światła są prawidłowo ustawione i nie będą oślepiać pozostałych uczestników ruchu drogowego
Samemu najlepiej podjechać na Stację Kontroli Pojazdu i powiedzieć, żeby Pan diagnosta ustawił światła za pomocą specjalnego urządzenia, dzięki któremu jest się pewnym, że światła są prawidłowo ustawione i nie będą oślepiać pozostałych uczestników ruchu drogowego
dokładnie, zapłacisz 20 zł i będziesz miał pewność że jest tak jak ma być
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Silnik: 1,9 TD 75KM Pomógł: 9 razy Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 308 Skąd: Bunzlau
Wysłany: 2011-11-06, 18:37
ja ostatnio podjechałem na STP i gość za darmo mi ustawił, bo jak powiedział " Dla mnie bezpieczeństwo na drodze jest najważniejsze, a pokręcić dwa razy śrubokrętem, to nie problem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum