Wysłany: 2011-12-07, 00:39 Zmiana listew progowych zewnetrznych
Czy może przerabiał ktoś z kolegów(koleżanek)zmianę plastikowych nakładek na progi?Chodzi mi o te nieszczęsne wersje z dodatkowymi listwami które szybko się niszczą z powodu cienkiego laminatu i korodują od wewnątrz.Szukałem i znalazłem tylko pomysł zamiany i ofertę sprzedaży tejże listwy na kątownik.Sama nakładka kosztuje na Alledrogo około 140 zł za stronę plus zakończenie ,mały kątowniczek .Myslę ,że taniej wyjdzie kupić na szrocie wersje bez tej nieszczęsnej listwy ,tylko czy da radę to w miare porządnie zamocować.A może wogóle to wywalić i pomalować jakimś barankiem.Wszelkie uwagi i pomysły mile widziane
Ostatnio zmieniony przez Piotr_Goldap 2011-12-07, 00:40, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2011-12-22, 22:38
Piotr_Goldap, ciężko znaleźć dobre używki z powodów jakie wymieniłeś w pierwszym poście. Ja mam a domu jeszcze golfa GTI to na 99 procen te same nakładki, niestety tylko oryginały wystęują w sklepach i kosztują aż od 120 zeta za jedną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum