Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2011-10-04, 08:42
bart_jawelin napisał/a:
Felgi w miarę proste?
Si senior, nigdy nie miałem problemów z wyważeniem
bart_jawelin napisał/a:
Jak się sprawowały oponki na śniegu?
Ja tam nigdy się w nich nigdzie nie zakopałem także chyba nieźle.
Ale ku ścisłości - Ventkę to te opony tylko widziały - od początku swojego istnienia (2003) jeździły na Kangurze, co roku zmieniane tył/przód także wszystkie w miarę podobnie zużyte.
Pewnie jeszcze bym na nich pojeździł ale w Ventce miałem prawie nowe gumy, a że musiałem zmienić koła na 15, to oponki z Ventki przekładam sobie do Kangura i na sprzedaż jest to co jest
jakby co to codziennie jestem w Gdańsku także oględziny jak i odbiór osobisty łatwy do zorganizowania
Gavel jeśli nie jest dla Ciebie problemem poczekać z transakcją z miesiąc, a może ciut więcej, po prostu do czasu gdy konieczna bedzie zmiana na zimowki, to ja bym te opony z wielką chęcią od Ciebie wziął. 200 zł za oponki z bieżnikiem 7mm to bardzo dobra cena tylko ja teraz nie mam kasy - przejściowo trudna sytuacja finansowa + wymiana parownika. Być może kupił bym i dwie fele ale tutaj to nic nie obiecuje.
Także jeśli poszedłbyś mi na rękę i zgodził się zaczekać to ja te oponki zaklepuje. Oczywiście jeśli rzeczywiście mają tak wysoki bieżnik, nie są zdeformowane itd...
Odbiór mógłby być osobisty bo mam szwagra w Przywidzu, a wkrótce preprowadza sie do Pruszcza, takze przy okazji odwiedzin by sie sprawe zalatwiło i może osuszyło co nieco przy okazji
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
P.S. Szwagier z rodzinką ma mieszkać w pruszczu w takich nowo wybudowanych blokach, podobno jedyne takie nowe mieszkania w pruszczu, to pewnie wiesz gdzie to jest?
Ostatnio zmieniony przez sprite 2011-10-04, 09:50, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2011-10-06, 21:46
przy komplecie na pewno jakąś małą bonifikatę się wykombinuje
sprite w Pruszczu obecnie buduje się nowe bloki w każdym możliwym miejscu i każde są inne
Co do samych opon i/lub felg to wolałbym już teraz się tego pozbyć, bo zajmuje mi za dużo wolnego miejsca także oferta nadal aktualna w zasadzie dla wszystkich.
W razie dodatkowych pytań można dzwonić 504-067-511.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum