Wysłany: 2011-11-11, 18:19 Felgi 17" ronal (od Audi TT) 5x100 atrakcyjna cena!!!
Siemka!
Więc tak jak w temacie mam do sprzedania swoje felgi.
Są na nich opony przód 205/40/17 (wanli?) jeżdżone dwa sezony (z tym że jak auto długo nie jeździ to z lewego koła ucieka trochę powietrza, powód? "Uszczelniacz" się odkleił przez nasze piękne drogi). Tył to 205/45/17 (michelin pilot sport...) ale to już jest do wymiany chociaż ja na tym spoko jeździłem. Jedna felga jest spawana w zeszłym roku w gryfowie przez zakład specjalizujący się w tym(nie wpływa to na prowadzenie, a spaw jest od strony wewnętrznej, czyli jest niewidoczny). No i ogólnie to można by je odmalować(lakier oceniam na 4+), ale to normalne po całym sezonie.
Cena? Ja chcę dostać za to z oponami i 3 dekielkami 800zł do ręki i tyle . A na allegro zaczynają się praktycznie od 1200 z oponami....
Jak ktoś by chciał jakieś inne foty to krzyczeć głośno!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum