Witam koledzy posiadam vento vr6 na części po kapitalnym remoncie silnika jak sie ukazało nie udolnym coś dalej stuka dlatego jestem zmuszony rozebrać go głowica po regeneracji nowy rozrząd.
z wyposażenia to co posiada/posiadał to
4x el szyby
el szyberdach
el lusterka
mfa
thermotronic
halogeny
kubełkowe fotele z rzadko spotykaną tylną kanapą kubełkową (zagłówki i podłokietnik)
To co już z niego sprzedane to
Dokładka .
Halogeny.
Tunel rezerwacja.
elektryka drzwi przednich.(wiązki drzwi) posiadam jeszcze wiązki bez el lusterek i centralnego same szyby i domykanie
lusterka.
sierpy i listwy drzwi.
w razie pytań zapraszam tutaj a także na GG 4682783.
Ostatnio zmieniony przez sienias 2011-12-26, 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Lampy tył 350 zł oryg hella nie popękane
Fotele z kanapą 400 zł
Podsufitka z szyberdachem nowy typ (miekka) 120zł
Zegary z MFA 120
szyby tylne po 30zł
przednie po 40zł
głowica po regeneracji 500
kierownica z poduszką 90 zł
plastiki od 1zł
pompka centralnego 60 zł
reszte będe uzupełniał z czasem jak go porozkręcam i od razu foto wrzuce
Tak więc jest to wiązka "spod deski" full czyli nie jak często się zdarza ze są z golfa bez kopertówek (centralny, 4 el szyby, lusterka, kopertówki, domykanie, bezpiecznik) cena 370 do negocjacji
mam do tego przelotki i wiązki w drzwi tylne przełączniki i jeszcze dwie wiązki na przód bez lusterek i centralnego samo domykanie i szyby.Jeśli ktoś zainteresowany ceny PW albo GG.
co one mają w sobie takiego że są tak drogie ? Byłbym zainteresowany kupnem więc pytam.
Czy ja wiem czy mają cos w sobie ostatnio znajomy ponad 400 dał za pęknięte bez wkładek i bez blendy to raz a dwa jestem elastyczny co do ceny więc wiesz to przykładowe ceny a negocjować zawsze trzeba
Co do pompki to hmmm jest na 100% tyko musze silnik wyjąć i zobaczyć w jakim stanie wogóle jest a tłumik jest końcowy tylko był cały z kwasówki ale tylko końcowy został.
karolek_ust Już prawie mieszkam w Ventce Nie trąb zjebie ;)
no tak ale w golfach w tej cenie masz HBM a zwykłe ciemne z GT są tańsze . Za ciemne Hellenki do Vento to ok 150-200 zl max. Ja kupiłem kpl za 60 zł ;D
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2012-01-03, 23:10
PeteyPablo,
wystarczy przed napisaniem przejrzec temat i juz wszystko jasne ..
sienias napisał/a:
To co już z niego sprzedane to
Dokładka . (inaczej pisząc hokej)
Halogeny.
Tunel rezerwacja.
elektryka drzwi przednich.(wiązki drzwi) posiadam jeszcze wiązki bez el lusterek i centralnego same szyby i domykanie
lusterka.
sierpy i listwy drzwi.
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum