Wysłany: 2012-01-09, 19:06 Gasnie gdy sie rozgrzeje
Witam.
Chłopaki pomocy, w sobote przyjezdza kupiec ogladać samochod, a tu takie cyrki. Samochod gdy osiagnie temp 90* ma tendencje do gaśnięcia. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Instalacja II generacji na silniczku krokowym. Po podlaczeniu do komputera i sprawdzeniu tego w programie samochod w tym momencie ma uboga mieszanke jak gaśnie. Np w drodze wszystko ładnie pieknie parkuje na parkingu i nagle cyrki, nei trzyma obrotów. Albo sobie zaparkuje wszystko ok jest. Stoje stoję ( na komputerze mieszanka bogata)i nagle jak z bicza strzelil jest ubogo i nie chce sie podnieść. Myślałem ze to wina krowowca wiec wymieniłem na śrube. A gdzież tam, krecilem bypassem i nic.. Ludzie pomóżcie, co z tym fantem zrobic:)Na zimnym wszystko ładnie pięknie jest a jak juz sie nagrzeje to takie cyrki sie dzieją.INstalacja Bingo-M. parownik Lovato.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum