Mapet czy mi sie wydaje czy w zeszlym roku go kupowales? ;> A moze mi sie pomylilo... hehe W kazdym razie jesli jest w dobrym stanie to bylbym zainteresowany.
Hmmm... A ten stop jest przyklejony czy jak? Bo mam juz 3 stop pod szyba i tpod spoilerkiem nie potrzebuje. A poza tym nie wiem jak rozwiazac problem koloru bo ja mam czarna ventke a tu jest czerwony... Na blacharce czy lakiernictwie wogole sie nie znam... Pewnie da sie przemalowac?
Silnik: VR6
Wysłany: 2007-03-15, 17:50
70 zl nawet z wysyłka za pobraniem w sumie... i to prosto poleci od sprzedawcy z allegro.. sruby masz w spoilerze oryginalnie i musisz nakretki dac tylko od spodu klapy ... odkrecisz czy tam odkleisz ten stop poszpachlujesz dziurki po nim i w lakier... jakbys bardzo chcial to ja ci to moge gratis zrobic tzn te dziurki ewentulane o ile sa usunactyle ze wtedy wyjdzie ci e to ok 80zl bo koles wysle mi a ja po zrobieniu tobie jesli sie zdecydujesz
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
no co ty! slowo jest slowo! jak powiedzialem to sie nie wycofam! tym bardziej ze forumowicza bym wpi.....il na mine a ze spoilerkiem pieknie wyglada ;D
A przy okazji nie masz w okolicy zalatwic odolejacz odmy? mam 2.0 i jest umieszczony na pokrywie zaworow..??
to jest tak jakby taki okragly talerzyk zamocowany na pokrywie zaworow. jak bede w domu do pstrykne fote. a czy nowy czy uzywany to trudno powiedziec lepiej nowy wiadomo ale jak bedzie baaardzo drogi to bede musial wziasc uzywke
[ Dodano: 2007-03-16, 12:37 ]
znalazlem fotke w robocie na kompie wiec wysylam ;D zaznaczylem to czerwonym kolkiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum