Wysłany: 2012-02-27, 09:26 części mk3/vento grzane siedzenia,poduchy,klima,ABS
witam.
posiadam kilka części nie wszystkie mam tu wypisane więc mozna pisać jak coś potrzeba :
skrzynia z silnika 1.8abs sprawna do końca.sanki,półosie kpl,wachacze i przednie amory.
kompletny zestaw poduch- kierownica, instalacja z sensorem i poduchą pasażera
150zł
kompletna decha z mk3-cena ok 100zł, zależy za co. jest cały komplet na swap z belką.
abs z venta- serwo z pompą, tylnia belka z bembnami.cena za pompę 100zł
LICZNIKI
do TDi 60zł sprawny z mojego mk3,podświetlanie całe czerwone. Drugi z venta z silnika 1.8. zmienione podświetlanie-tarcze niebieskie, w lcd czerwone- 60zł.
LAMPY VENTO- są to zwykłe lampy tylko malowane, uchwyty całe, niestety mają małe pęknięcia na zewnatrz- 40zł za komplet
blenda vento- jeden uchwyt został, delikatne pęknięcie plastiku- 10zł
wszystkie drzwi, bez wgniotów nie pognite, jedne tylnie maja delikatna rdze.:80zł/szt
[/URL]
SIEDZENIA: z venta- ciemny welur, siedzenia całe,fotel kierowcy z kilkoma regulacjami, tapicerka cała (brak tylko przednich kieszeni pod kopertówki - 250zł
SIEDZENIA z golfa PODGRZEWANE,zostały same siedzenia bez instalacji, cała tylnia kanapa- wersja 5d- 250zł
mam też boczki 5d pod elektrykę- niestety tylko 3 bo 4 był połamany a konkretnie przedni od pasażera, fotek chwilowo brak
szyba ori vento tylna: 50zł
podsufitka vento- igła: 60zł
włączniki świateł: golf: 30zł, włącznik szybra 30zł, pająk 10zł (włącznika od venta nie ma!)
puszka filtra- 15zł, dwie podstawy filtra kabinowego też po 15zł- w jednym pęknięty jeden uchwyt
części klimatyzacji, była sprawna! nagrzewnica cała kpl pod deche z instalacją, sprężarka,skraplacz. brak chłodnicy i niektórych węży które były zapieczone, za całośc co mam 200zł.
silniczek wycieraczek tył MK3 sprawny:40zł. ramię wycieraczki z dobrym kapslem 40zł, cały mechanizm przedni 30zł
lusterko-15zł mechanizm sprawny, kieszeń bagażnika vento 10zł, mam też mechanizm lusterka prawego z Passata b3 który pasuje do mk3
kolumna kierownicza z stacyjką, kpl klamkami i dwoma kluczykami 80zł.
zderzak tylny; po zdjęciu linie zostały całe, więc wystarczy tylko wyprostować wgniot opalarką:)- 50zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum