Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-29, 11:53
No wiem, re na stronce jest info, ale nie do mojego silnika A na poważnie chodzi mi o to żeby dojazdówka była tej samej wysokości co moje koła, ze jak tfu tfu mi się zdarzy kapeć żeby nie okazało się, że dojazdówka jest niższa o 10 cm
A wzięło mnie na kupno dojazdówki bo wczoraj robiąc generalne porządki w aucie wyliczyłem, że wożę na codzień w bagażniku ponad 100 kg zbędnych rzeczy, w styl: wielka skrzynka w której mam szampony i inne bzdury do pielęgnacji auta, po cholerę mi to na co dzień... Może trochę mi spalanie zmniejszy się jak to wszystko wypitole z bagażnika no i dojazdówka zamiast pełnowymiarowego koła zapasowego to też jak nic połowa wagi...
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 172 Skąd: K-Kożle
Wysłany: 2007-04-29, 14:58
mam orginalna dojazdowke , i jest mniejsza troche niz 14' na ktorych jezdze,
mialem juz okazje wymieniac kolo na drodze i mimo ze dojazdowka jest mniejsza ,nie stanowilo to zadnego problemu podczas jazdy . Mialem kapcia z przodu - jechalo sie normalnie , nie sciagalo tylko musialem jechac wolniej ,wg predkosci na dojazdowce.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-04-29, 20:47
Włąśnie temat dojazdówki miałem poruszyć na forum ale widzę że SPYRO mnie wyręczył. Tak się składa że mam dojazdówkę. i owe miejsce na koło zapasowe nie pomieści normalnego koła bo będzie wystawać tylko ową dojazdówkę. I tu moje pytani. Czemu niektórzy mają miejsce(płytkie) na dojazdówkę a niektórzy (głębokie) na normalne koło?
Ma ktoś z Was jakąś ciekawą teorię na ten temat?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-30, 10:26
Tygrysisko napisał/a:
Ma ktoś z Was jakąś ciekawą teorię na ten temat?
pewnie masz nowszą Ventkę niż nop, j. W tej chwili w VW wogóle nie ma miejsca na pełno gabarytowe koło zapasowe... A w niektórych już tylko pozostało miejsce na reperaturkę w sprayu.
MAPET napisał/a:
jak chcesz spyro to ci dam moja z golfa dojazdowke bo mi zostala fakt ze wystaja z niej troche druty bo ktos gume palil ale lepsze to nzi wydac 50 zl
Dziękówki w takim razie. Wystają druty, ale mocno? Wiesz, potrzebna mi dojazdówka, w razie kapcia żebym dojechał na niej do wulkanizacji parę-parędziesiąt km. Bo cholera waga mojego kolą mnie dobija i bagażnik bezsensownie zajmuje...
Wysłany: 2007-04-30, 12:28
EEE to spoko, nie rób fotek, nie ma sensu. No to jak nadal jesteś skłonny się jej pozbyć to ja jestem chętny w takim razie, bo chce oczyścić bagażnik z wszystkiego co tylko się da...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum