Wysłany: 2012-02-26, 11:10 Części różne mk3 , drobnica
Sprzedam kilka rzeczy jak widać na foto poniżej , można zaoferować zamianę . Brakuje mi dokładki szerokiej na prawą stronę ( do Golf mk3) więc jakby ktoś miał jedną za dużo to chętnie przygarnę - oczywiście w dobrym stanie .Przygarnąłbym też ori głosnik NOKIA w drzwi ( u mnie posypało sie jego zawieszenie ), wykładzinki boczne do bagaja ( nawet do prania ), zagłówki welurowe tylne - chetnie podmianka za te czarne GT . Do wszystkiego oczywiście doliczyć trzeba koszt wysyłki, nie wysyłam listem zwykłym , nie wysyłam za pobraniem , tylko wpłata i polecony albo paczka . Chętnemu wrzucę na allegro.
Lampka duża , podwójna - 20 zł
Lampka duża pojedyńcza - 15 zł
Lampki małe , naddrzwiowe , w jednej brak kostki - 25 zł /2 szt
lampka bagażnika 15 zł
lampka schowka 15 zł
przełącznik LPG/PB - BRC – 25 zł
przewód antenowy CB , montaż stały , braki jak widać na foto, długość 3 m – 20 zł
gruszka STABO , zdemontowana kilka miesiecy temu i jak widać na foto okurzyła się lekko - 10 zł
osłona pasków ORI , brak pęknieć , uszkodzeń , jak widac na foto zresztą - mocowania w stanie profi - 50 zł
front z panelu sterownia , stan jak na foto - 5 zł
zagłówki przednie GT - 39 zł /2 szt.
mam też tylne GT ale to właśnie w ich miejsce potrzebuje welurowe .
Mam jeszcze springi FK41VA/HA , zestaw . Obniżenie według tego co znalazłem 60/40 . Sprzedam lub zamienię na 40/40 , ja niżej nie zjadę z budą , dojazdy nie pozwolą .
Jak duża jest różnica między zagłówkami przednimi a tylnymi?Da się wyrzeźbić przednie w tylną kanapę?
różnica jest w prętach prowadzacych, te przednie są bardziej wygięte , wyrzeżbić wszystko sie da , efekt zalezny od tego czym i jak to bedziesz rzeżbił , do tylnych prowadnic trzeba je lekko wyprostowac.
Ostatnio zmieniony przez thomasg 2012-03-01, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum