Silnik: 1.8 i 2.0 Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 226 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-12-23, 20:02 Trochę części z vento 1.8 oraz 2.0
Witam. Mam do sprzedania trochę części z vento.
-Alternator BOSCH 70zł,
-Silnik 2.0 115 ABA z osprzętem jak na fotkach 700zł
-Obudowę filtra od 2E z gumą 140zł
-Deskę czarną 50zł
-Elementy deski starej i nowej od 10zł...
-Grill starego typu 3 żebra 40zł
-Komputer silnika 2E 60zł,
-Komputer skrzyni biegów automatycznej 50zł,
-Rączki z przyciskami + instalacja elektrycznych szyb tył 100zł
-Cały panel środkowy cały z tym co na foto 100zł,
-Lusterka elektryczne 75zł+instalacja jak pamiętam
-Zegary od 2E 40zł
-Schowek czarny pod klimę 40zł,szary 30zł
-Różne plastiki inne od podsufitki itp od 10zł
-Obudowa stacyjki 25zł
Do wszystkiego doliczamy koszt poczy oraz ceny do negocjacji :D
Pytajcie o resztę co potrzeba to poszukam bo nie pamiętam co mam
od kolegi kupiłem czarny schowek za niewielkie pieniądze, przesyłka doszła bardzo szybko. ale szału nie ma, jeden ogranicznik klapy połamany, a i kolega nie nadmienił że schowek jest US, teraz zastanawiam się czy podejdzie pod europejską wersję, czy kasa w błoto?
zB3ig, nie wiedziałem ze us jest sam kupowałem od kolegi. Ku...wa wszystko całe było a twoja kasa nie doszła do mnie jeszcze
Jest nalepka na spodzie jak byk "made in USA", z czystej przyzwoitości mogłaś nadmienić, ale oto się nie czepiam bo podobno to nie ma różnicy cz US czy Europa. A co do kasy miałeś wysłać paczkę jak kasa dojdzie,(dwa dni po kolei pisałeś, że "paczka poszła do mnie") skoro wysłałeś to znaczy że doszła bo zaksięgowane mam w historii, że wysłane 25-01 więc koło mi nie rób.
Co do tego że ogranicznik był połamany to się nie unoś, to nic osobistego, nic do Ciebie nie mam, piszę jak jest i tyle. Ogranicznik był połamany a jego pozostałości nie było nawet w paczce, znakiem czego został połamany przed zapakowaniem. Myślę że wszystko skrupulatnie wyjaśniłem i do kłótni nie dojdzie, bo regulamin zabrania. To na tyle.
Silnik: 1.8 i 2.0 Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 226 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-02-07, 17:30
Fotki kolejnych części do sprzedania.
-Deska z JETTY 3 usa 70zł,
-silniczek szyber dachu 50zł,
-kieszeń z bagażnika 25zł,
-osłona z pod deski gdzie są bezpieczniki 20zł,
-felgi ATS 15J2 4x100 z oponami zimowymi na dobry sezon ponad 450zł
-opony 17" pirelli zimówki na 2 grube zezony 2szt 500zł 3 gratis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum