Wysłany: 2012-08-28, 23:29 Soczewka w vento z allegro sztuka 20zł :)
Hejka mam taki pomysł. Na allegro w dziale oświetlenie, lampy przednie są soczewki od różnych aut. Myślę czy tak nie kupić 4 sztuk i nie przykręcić do lustra lampy które pomaluje czarnym matem po dwie soczewki na stronę. Potem pojechał bym bez szkła na lampie wyregulować na stacje diagnostyczną. Polerka szkieł i miał bym soczewki w Vento. Co myślicie?
_________________ Przewozy 9 osobowym busem dostępny 24h. Mercedes Vito 639 www.Pewka.pl cała Europa.
TAk na stacji ustawiają światła kręcąc regulacja przy lampie , ale jeżeli soczewka wewnątrz będzie krzywo przymocowana to nie ustawisz lampy bo nie masz tam dużego zakresu regulacji odbłyśnikiem , arabian ma racje , jak chcesz MustangGT to jedynie bi-xenon z jedną soczewką bo dwie jak wsadzisz nie ustawisz ich tak by jedne na mijania a druga na drogowe świeciła . Jak chcesz sprzedam Ci moje Bi-xenony masz w moim temacie jak się prezentują .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum