Wysłany: 2007-03-25, 21:54 prosba do klubowiczow z okolic konina lub lodzi
hej jak wiecie sprzedalem swoja wentke od jakiegos czasu szukam odpowiedniego auta dla siebie . dzisiaj przegladajac stronki z ogloszeniami natchnolem sie na tekie cos (to nie vento wiec wybaczcie)
OGŁOSZENIE TUTAJ
a wiec prosba jest tego typu czy ktos z klubowiczow z konina lub łodzi moglby oblukac ta a4? bardzo mi zalezy na tym Mieszkam w lublinie i nie bardzo chce 350 km jechac w ciemno!!! z gory dziekuje :
od Spyro: Skróciłem link
Ostatnio zmieniony przez pablo23L 2007-03-26, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
dzieki za tak szybko odpowiec ! interesuje mnie wszystko od wygladu zewnetrznego po sprawy mechaniczne np czy jest poobijany odpryski lakieru jak silnik cyka itp
jednym slowem oblukaj ten samochodzik jak bys go dla siebie chcial kupic ! z wywiadu jaki przeprowadzilem przez telefon auto bylo delikatnie stukniete z lewej strony blotnik od kierowcy ! brak ksiazki serwisowej!!! dziekuje serdeczneie i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum